..

Igår kväll tror jag att jag hetsade. Jag förlorade kontrollen och tryckte i mig bland annat mackor och annan skit utan att egentligen känna smak. Har ju alltid varit "medveten" om vad jag har gjort, vad jag har stoppat i mig och så men igår kände jag inte att jag hade den kontrollen. Men idag har jag ätit bra hitills, är glad att jag överäter/hetsar senare på kvällen nu på ett sätt, det betyder att jag snart kanske kan lyckas ta mig igenom en hel dag utan överätningar?
 
Imorn ska jag iaf hem hem, ska bli kul. Men har bara sovit 5 h inatt och imorn börjar jag åtta... Även om jag kankse inte går på den där mattelektionen kl åtta måste jag ändå gå upp någon gång efter sju för nån gubbe ska komma och kolla ventilationen i lägenheten, mellan halv åtta och halv fem på eftermiddagen. O man vill ju rätt gärna inte ligga och sova om de skulle komma halv åtta? Hehe...
 
Men lär inte blogga förens på måndag för jag tar min med datorn, så ha en härlig helg allesammans!

Vikten

Hej hej!
Blev först en liten överätning efter jag hade ätit mitt kvällsmål igår, tryckte i mig ca 150 g choklad. Sen spydde jag upp det plus en del av kvällsmelliset iaf.
Sen vid två var det dags igen. Kunde inte sova. Var hungrig. Så började med en macka och yogurth. Sen blev det flera skedar jordnötssmör. Sen lite russin. Sen spydde lite. Men kom på att jag fortfarande var sugen på mat så åt en lunchlåda från kylen som innehöll potatismos, sås och kassler. Sen spydde jag. Vet inte hur mycket men rätt mycket kom upp iaf.
 
Suck... Är rädd för att jag ska gå upp i vikt men hitills har jag inte märkt att jag har gått upp iaf. Tyckte jag såg ganska smal ut imorse faktiskt? Ska hem hem i helgen så då ska jag nog väga mig, 5 veckor sen sist. Har vägt 60 kg ända sen i början av september när jag var hemma och vägde mig. Men det känns som jag borde väga mindre med tanke på att jag tycker jag ser hyffasat smal ut. Skulle kunna vara att jag har fått mer muskler än jag har haft vid tidigare tillfällen jag har vägt 60 kg? Men jag tränar ju inte ens? Men vet inte. Vikten är knasig egentligen så ska inte fokusera på den, onödigt. Ska fokusera på spegelbilden, mått och hur mina kläder sitter. Ger ett bättre mått faktiskt.

14 år och till salu

Har inte kräkts hitills idag, även om jag gör det senare ikväll är jag nöjd. Nöjd att jag hållit mig så här långt iaf.

Beställde hem lite proteinpulver i söndags och det kom idag, beställde även såna där nästan-kalorifria-nudlar oxå så gjorde wok med kassler och de där nudlarna idag som fick simma runt i lättkokosmjölk. Hade även i en hel del grön curry så det blev starkt och gott ^^ Sju lunchlådor blev det! Bra bra.

Nu ska jag läsa eller kolla på teve och sen försöka sova, va på biblioteket i fredags och lånade bland annat "14 år och till salu". Den är faktiskt ganska intressant (och sorglig såklart) för personen i boken säljer sex för att minska sin ångest men efteråt ökar bara ångesten. Hon drar en parallel till att hon håller på med samma typ av självskadande beteende som de som skär sig fast hon säljer sex istället, och jag håller faktiskt med. Så läs gärna den boken för jag tror nog att alla som har skadat sig själv eller straffat sig på något annat sätt kommer känna igen sig!

 


MMmmm...

Ännu en härlig dag i mitt liv:
 
Överätning plus kräkning x3
 
Känner att jag bara älskar mitt liv just nu!

Nattens aktivitet

Nattens överätning:
 
- 3 bitar "nyttig mjuk pepparkaka" (består mest av havregryn, ägg, p.pulver så nyttig på riktigt faktiskt!)
- 125 g Lindt Lindorkulor (så gudomligt goda!!)
- 20 g 86 % chocklad
 
Spyr, tills rester av middagen börjar komma upp som jag åt vid sju.
 
- 0,5 l Sia Chokladglass
 
Spyr, tills det smakar jäkligt surt och äckligt, typ när middagen börjar komma upp utblandad med liite glass.
 
Yuck.

Troubles

ojh jösses. Överätning och kräkningar, 1-3 gånger per dag sedan i måndags. Inga jättemängder men ändå, skjut mig? Undra vad som kommer kollapsa först... Kanske blir det min självkänsla, hjärtat, tänderna eller något helt annat? Blir spännande (not!!) och se...
 
Kan inte sova på kvällarna så är svinigt trött om dagarna. Orkar pallra mig iväg till kanske hälften av alla mina föreläsningar och då kämpar jag även för att orka gå på dem. När ska denna onda cirkel vändas?
 
Har reserverat Mattillåtet på biblioteket, längar tills den kommer. Har läst den en gång förut och har för mig att den var rättså bra.
 
Nu: lite filmtittande som nattaktivitet tills jag blir så sömning att jag nästan slocknar framför filmen.

Oh my

Tjaa!
 
Sitter här i nya läggan. Den är väldigt fin faktiskt. Men smakar det så kostar det.... Får fan försöka dra in på matkostnaderna om jag inte ska gå back varje måndad! Tur att jag var rättså sparsam förra året.
 
Gick bra att flytta, men det var fruktansvärt jobbigt. Till IKEA och köpa möbler, hem och skruva ihop alla möbler. Sova sent och vakna tidigt. Montera fler möbler och ännu en sväng till IKEA. Ännu mer montering och pyssel. Men sen så ansåg vi oss vara klara och familjen åkte hem igen. För första gången tror jag nästan kände jag inte för att gråta när de åkte utan jag kände mig ganska inspirerad till att börja packa upp och fixa i nya läggan även om jag var dödstrött.
 
Så packade upp kläder igår lväll och idag har jag packat upp en hel del i köket plus lite annat. Det ser fortfarande ut som ett bombnedslag men om några dagar beräknas jag vara klar. Sen måste jag tillbaka till gamla rummet och städa, suuuuck. Orkar inte. Har mycket i skolan också, men när fan ska jag hinna plugga? Kommer inte ha öpppnat böckerna på två veckor när jag väl har tid och plugga. Inte bra!
 
Nu ska jag krubba lite glass tror jag, trött och lite stressad - ingen bra kombo.

Sönerstressad

Åh jösses. Känner mig helt sönderstressad, men jag börjar få lite mer ordning bland alla flyttkartonger och sopsäckar med kläder nu i alla fall. Men är långt ifrån klar... Blir till att gå upp tidigt imorn och fixa innan familjen kommer, suck.....
 
Var och kolla på lägenheten, den såg fin ut :) Bara jag hittar bra möbler som passar och så. Och som helst inte är allt för dyra då min månadshyra ligger på 5000 jävla spänn. Nu är den på 2700 ._. Men smakar det så kostar det antar jag.
 
Nu tänkte jag packa lite till och sen duscha och sen försöka sova, är så jävla trött. Dock är det fest i min korridor ikväll, så blir glad om jag kan sova ärligt talat med tanke på den rättså höga musiken. Men vi höres på söndag/måndag förhoppnigsvis, om jag får mitt Internet därborta och funka. Men puss puss så länge & ha en bra helg!

Nya läggan

Wow, vad duktig jag är. Har inte pallrat mig iväg  till skolan än. Jävla skit. Jaja. Till mitt försvar (?) är jag riktigt trött idag, somnade inte förens kl. 02:30 ... Suck. Var trött och så men kunde inte somna så började titta på en massa saker på mobiler typ som Sandor/Ida, Partaj och Kalla Fakta tills klockan helt plötsligt var två! Åt en satsumas (men som var mer som en apelsin!) och två askar läkerol vid ett för magen kurrade åt mig. Var länge sen jag åt läkerol faktiskt, ett tag åt jag det mest hela tiden kändes det som.
 
Nu ska jag packa lite och sen äta lite lunch trots att jag nästan nyss åt frukost. Sen ska jag gå till Studentbostäders kontor och hämta nycklarna till nya läggan, åka dit och titta på den ska jag också hinna med hoppas jag, sen till skolan och labba till 16. Sen blir det väl hem och packa igen antar jag... Segt. Har inte sagt till någon i korridoren att jag ska flytta. Brukar ju aldrig prata med dem så det skulle kännas konstigt att ba helt plötsligt säga att "Bara så du vet ska jag flytta imorn!". Men att inte säga något alls och sen bara försvinna känns också lite skumt, nästan efterblivet faktiskt hehe. Men jag är ju ganska efterbliven antar jag?

Så jävla trött

Här var det tyst..... Nä men har inte suttit vid datan på ett par dagar utan mest suttit och fipplat på mobilen och då kan inte blogga därifrån. Så då blire tyst här.
 
Men de senaste dagarna har jag köpt flyttlådor, klippt mig (äntligen!!), faktiskt slingat håret lite (första gången!), packat, varit i stallet två gånger och haft teori (teorivecka denna vecka), ätit, lagat mat, kräkits lite m.m. Vad jag knappt har gjort har varit att plugga. Har inte pluggat alls denna vecka ... Ångest. Har inte ens varit på alla föreläsningar. Denna vecka jag har hoppat över kasnke 3 saker hitills och imorn kommer jag med hoppa över 1 sak. Känns inget bra. Men jag orkar helt enkelt inte gå upp kl 7 på morgonen. Försöker men det går bara inte!! Blir så arg och besviken på mig själv :( Men jag känner mig jäkligt stressad just nu p g a flytten bland annat. Det gör att jag får svårt och sova på kvällarna => jag blir trött och kommer inte upp på morgonen => orkar inte gå till skolan => blir arg och besviken vilket också tar energi osv osv.
 
Men nu ska jag försöka förbereda mig inför en lektion som börjar kl 13, sen har jag föreläsning kl 15 och sen får jag äääntligen gå hem.

Lördag+söndag

Hej hej, hade fullt upp nästan hela dagen igår, därav inget bloggnade. Först va det ridning, det gick rättså bra faktiskt :) Var kul. Men det som är tråkigt är att det har börjat en ny grupp precis efter oss så jag fick tyvärr snällt lämna ifrån mig min häst till dess nästa ryttare, dumt för det är i stallet jag är väldigt osäker på hur jag ska hantera hästen och sådär så det vill jag verkligen "öva" på ._. Men jaja, det var bara några hästar som skulle gå på lektionen efter så har man tur får man ta hand om hästen efteråt också :)
 
Sen på kvällen var jag hos en kompis och åt tacos, det var väl trevligt. Sa inte så mycket, som vanligt. Berodde väl på att det var bara två till som jag kände där, de andra fem-sex som också var där hade jag inte träffat förut. Usch vad jag hatar att träffa nya människor...
 
Sen efter middagen festade vi lite i hennes lägenhet och sen drog jag och två kompisar till ett uteställe här precis där vi bor medan vissa drog till stan. Drack inte så brutalt mycket igår, utan bara lite för mycket faktiskt. Behövde inte rusa hem på grund av för mycket alkohol. Idag har jag mått lite halvbra, men är inte så bakis egentligen, mest bara trött för jag sov "bara" i 7 h.
 
Men nu är det nog dags att plugga lite, har inte öppnat en  bok på hela helgen.....
 

Helg

Jaha... Så var det helg. Oj va opeppt det lät! Har lite fler planer än vad jag hade inför förra helgen. Ska rida imorn, ska bli kul, var lixom tre veckor sen senast! Sen ska jag evetuellt hem till en kompis på middag och ev. utgång :) Skulle vara jättkul för den här kompisen har jag knappt träffat alls sen innan sommaren då hon har studieuppehåll nu, förut gick vi i samma klass i ett år.
Sen ska jag väl försöka plugga lite och eventuellt åka till stan och köpa några flyttkartonger så jag kan packa lite mer. Började packa lite igår men det är så svårt eftersom jag vet inte riktigt vad jag kan packa ner och inte!
 
Men nu ska jag bjussa på lite bilder (väldigt dålig kvalité tyvärr!):
 
 
Dagens frukost! Smoothie på yogurth, hallon, blåbär, lite proteinpulver, 1 ägg, ingefära, limesaft. Toppades med cashewnötter, kokos, russin och kanel! Slänge i mig ett litet knäckebröd också som inte fastnade på bilden ^^
 
 
Mellis fick det bli efter skolan: 1 äpple (hackat och värmt i micro) kryddat med massa kardemumma och kanel toppades med en stor klick kesella och valnötter, en mjuk macka med kyckling, philadelfia, sallad och några små klickar kesella, en satsumas och en stor kopp svart apelsinte!
 
Götte! Var länge sen jag åt äpple med kesella, åt det jättemycket tidigare i höstas, men äter inte så mycket kesella längre fast jag gärna skulle vilja, men anledningen är att det är ganska dyrt... Kosta 50 kr liter medans yogurth kostar 13 kr liter.... Synd! Men idag lyxade jag till det och köpte det ;)
 
 

Orkar inte...

Hemma från skolan nu. Funderade på om jag skulle orka ta mig ut i det dåliga vädret och cykla till Willys och shoppa lite på mat på extrapris, Hemköp är en jäkligt dyr affär... Skrev en inköpslista och allting utifrån Willys reklamblad men sen kommer jag på att jag inte orkar ge mig ut, det är väl ett par km ändå och cykla och förra gången cyklade jag även fel (vilket jag alltid gör när jag ska någonstans!!!) så det tog riktigt lång tid. Men vet inte riktigt vad jag ska göra om jag inte åker iväg, orkar inte plugga och det är egenltigen lite tråkigt att kolla på teve hela kvällen. Åh... Jäkligt trött är jag också, men inte sovtrött direkt utan bara trött!
 
Problem...

Slöfock

Åh suck. Hade en föreläsning imorse och sen en mattelektion efter det men gick inte på något av det. Vaknade kl. 7 imorse av klockan och kände mig inte bara jäkligt trött, utan även svag på något sätt. Brukar känna mig lite svag på morgonen men idag var det värre. Efter femton min när jag bara legat i sängen lyckades jag ta mig upp sittande i sängen, men jag kom lixom inte längre. Så kände jag att jag även mådde illa. Så då sket jag i föreläsningen. Satte kl. på 9 istället. Vaknade, lite piggare då, och gick upp. Gjorde mig iordning och så, kollade igen slides på vad som gicks igenom på föreläsningen imorse. Nu funderar jag på om jag ska plugga lite, eller skjuta upp det lite? Hmmmm....
 
Om en h ska jag iaf till skolan, skriva lite rapport och sen gå på en mekaniklektion. Hurrey.
 
Fan nu regnar det också. Orkar inte!!!

Teckning

Ett av mina intresssen är rita, har inte gjort de så mycket de senaste åren men ibland får jag ett ryck. Som i somras blev det en hel del men sen har jag inte lyft en penna i ritningssyfte på drygt 3 månader. Men för några dagar sen fick jag lust och rita helt plötsligt. Blev en väldigt slarvig bild men jag tycker sådana bilder kan ha rätt mycket charm i sig ändå :) Även om denna var ganska charmlös. Men det var skönt att bara få dra lite streck, sudda lite med fingret och bara köra på.
 
Ska visa er teckningar jag är lite stoltare över nån annan gång men så länge får denna duga!
 

Lunch-mellis!

Dagens kombinerade lunch och mellis blev...
 
 
Knappt 1 skål värmande morotssoppa, en smoothie (yogurth, vanilj proteinpulver, hallon, banan, ingefära, lime), en macka med smör (gud vad länge sen jag hade smör på mackan, brukar alltid köra knäckebröd med philadelfia på), en iskaffe med mjölk (utan is dock men kall var den) samt 1 sked jordnötssmör.
 
Mums!
 
 

Tandis

God måndag!
 
Hade tid hos tandläkaren imorse, gick bättre än väntat och då beordrade hon ändå mig att köpa både Flux flourskölj samt ta tandtråd varje dag! Men blev så lättad att mina befarade hål i både kindtänderna inte behövde borras så det gjorde inte så mycket.
Vad som inte var så kul var när tandläkaren visade hur jag ska göra med tandtråden för att ta bort inflammationen jag tydligen hade mellan tänderna i tandköttet, ajajaj!!! Gjorde ooont i tandköttet för tråden skulle tydligen tryckas upp mellan tänderna in i tandköttet, på båda sidor mellan varje tand. Smärta. O detta ska jag utsätta mig själv för? Kommer inte bli kul kan jag lova.... Men får väl skylla mig själv antar jag eftersom jag säkert inte har tagit tandtråd på 1½ år, gulp.
 
Så det blev till att rusa till apoteket och införskaffa de artiklar som skulle köpas. Nu tror jag mig bestämt att jag ska gå och Fluxa, sen får man ju inte äta eller ens dricka på minst en timme, så segt! Iaf det där att man inte får dricka. Det suger.
 
 

Hoppa av glädje?

Förstår att ni måste hoppa av glädje just nu, jag har äntligen fixat en bloggdesign så nu slipper ni läsa en blogg i proncip utan design :)

Tanken som plågar mig

Hej hej på er denna trevliga (?) måndags eftermiddag :) Sitter här och äter mellis trots att det snart borde vara middagsdags, men men det blir ofta lite tokigt med mattider för mig nu när jag har flyttat hemifrån. Kaos kan det vara.
 
Men nu över till något annat mer intressantare förhoppningsvis. Jag slötittade lite på teve i lördagseftermiddag medan jag åt lunch och då hamnade jag på Kunskapskanalen. Det var några vuxna människor som pratade om psykiska problem m.m. hos unga. En man som var psykolog säger då något i stil med "det är på ett sätt bättre med unga som skär sig eftersom det är lättare för omgivningen att upptäcka att den här personen mår dåligt så att de kan hjälpa personen att må bättre".
 
Och jag tycker verkligen han hade en poäng i det, ofta märks det säkert inte på personer att de mår dåligt och hur ska man då kunna hjälpa dem om man inte vet hur de mår? Detta är något jag har funderat väldigt mycket på sen i lördags. För jag mådde väldigt dåligt och började skära mig kankse i 1:an på gymnasiet. Mina föräldrar såg ärren såklart och mina kompisar gjorde förmodligen också det. Men jag fick ingen hjälp ändå.
Mina föräldrar visste att jag skar mig men de hjälpte mig inte ändå. Varför hjälpte de mig inte? Kommer ihåg att mamma sa något om mina ärr strax efter hon hade sett dem, kommer inte riktigt ihåg men tror att hon krama mig och sa att hon inte ville att jag skulle försvinna, men det där minnet är väldigt luddigt så vet inte om det stämmer riktigt. Men pappa har aldrig ens nämt det. Inte heller min lillasyster. Min storasyster nämde det. Kommer ihåg att hon skickade ett sms (hon ville väl inte säga det rakt till mig) "Sluta skära dig!". Men jag tror aldrig jag svarade eller sa något till henne.
 
Så mina föräldrar vet om att jag har skärt mig men de har aldrig frågat varför eller försökt hjälpa mig. Varför varför varför? De är frågor som maler runt i mitt huvud just nu mest hela tiden. Förstår verkligen inte. Ville de inte hjälpa mig? Var de rädda för att hjälpa mig? Kanske visste de bara inte hur de skulle hjälpa mig? Tänkte att det var bäst att bara låta mig vara så kanske jag "skulle komma på bättre tankar". Vad fan vet jag...

Vad jag vill just nu

Just nu skulle jag vilja: gå till Hemköp och i lugn och ro plocka ihop en liten påse lösviktsgodis på runt 200 g. Sen när jag kommer hem skulle jag hälla upp godiset i en fin skål, sätta mig i fotöljen framför teven, tända ljus för att skapa lite mysbelysning och sen sakta äta av godiset och verkligen känna den goda smaken. Sen när godiset är slut infinner sig en lugn och lite harmonisk känsla, inget spår av ångest över alla kalorier jag fått i mig och att kräkas finns ingen tanke på.
 
Men nej, jag är relistisk och vet att just nu skulle det där aldrig gå. Tvilar starkt på att jag skulle kunna äta godiset sakta och njuta, kanske de första bitarna men sen skulle jag äta fortare och fortare. Sen skulle jag få ångest och förmodligen kräkas/försöka kräkas upp allt igen.  Om jag var ensam i alla fall. Om jag var med t ex min syster skulle nog scenariot längst upp vara ganska mycket mer realistiskt iaf, men om jag var ensam- nej.

Usch usch

Fy jävla fan vad jobbigt korridorsfikat var! Sa nog 2 meningar under 1½ timma och det blev riktigt pinsam tystnad flera gånger. Nä usch! Inte fick jag ur mig att jag ska flytta heller...
 
O kl 21 har vi "movie night" vilket jag inte lär gå på, visst är det inte så farligt att sitta och glo på film men är så jäkla trött så jag vet inte om jag orkar... Är lite sugen på att kika på Beck-filmen som går ikväll, själv, inne på mitt rum. Så det kommer nog bli så istället.

Korridorsfika

Hej hej! Åkte till stallet idag och kollade på tävlingarna i någon timme, höll på frysa ihjäl. Iaf mina fötter. Burr!! När jag skulle åka hem sen bestämde jag mig för ta en liten omväg och cykla förbi där jag bo, såg rätt trevligt ut så jag hoppas att det blir bra. Är så nervös inför flytten!
 
Om drygt en timme ska jag gå ut i köket och ha "korridorsfika", vi har haft fika på söndagar de senaste tre veckorna kanske men jag har inte gått på något men nu känner jag att jag nästan måste gå, fast jag absolut inte vill. Vi hade ett i höstas och jag tror jag blev lite skadad av det, det var så jävla awkward stämning. Fyy!! O jag är så fruktansvärt blyg att jag inte vågar säga någonting, så jag kommer ju mest bara sitta där och glo och lyssna på de andra men inte säga något själv. Hatar att vara så jävla blyg!! ÅÅhh. O så måste jag försöka få in att jag ska flytta om 2 veckor också på något sätt. Så nä, det kommer förmodligen bli ett sjukt jobbigt "fika".

Hungrig

Bidde ingen julmust, orkade inte gå och handla. Idag är en sådan dag jag inte har gått utanför dörren, har hållt mig till mitt rum på 20 kvm samt gått ut i köket två gånger under dagen. Hej basal kaloriförbrukning! Alltså med det menar jag att jag inte har förbrännt speciellt många fler kalorier än vad som krävs att hålla hjärta och sådant igång :P
 
Men har akvtiverat hjärnan desto mer då jag har fått in åtminstone 3-4 h plugg! Heja. Iofs är det inte jätteansträngande att skriva av slides, men ändå något som måste göras. Men nu tror jag att det räcker för idag. Är så jääkla hungrig, känner mig sådär hungerskakis. Eller sådär skakig man blir när man har fått i sig för mycket koffein.... Men idag beror det på hunger, för har inte fått i mig mer koffein än vanligt!
 
Men ska nog gå ut och fixa lite käk, blir kanske havregrynsgröt. Är sugen på något varmt, gott och mättande och vad passar då inte bättre än gröt?!
 
Spydde lite går igen förresten, åt drygt ½ påse light popcorn och kanske 1½ dl dipp gjord på yogurth utöver mitt vanliga kvällsmål. Fick lite ångest så det fick bli så. Konstigt det dära, för någon månad sen kunde jag äta det och inte få någon ångest direkt... Tiderna förändras antar jag.
 
 

Julmust!

Hellu, har precis avslutat ett 2 h telefonsamtal med bästa syster, nu vaknas lite mer plugg. Skriva av och sammnfatta slides från föreläsningar, jjeey!
 
Funderar även på om man skulle cykla till affären och köpa lite julmust, eller är det för tidigt? Sa att jag tidigast får dricka det i början november och nu är det ju faktiskt november! But still, det är faktiskt ganska tidigt ..... Men är så jäkla sugen på det!

Bilder

 
          1.                  2.                 3.
  
 
Bild 1: Idag
 
Bild 2: Maj
 
Bild 3: Feb
 
Mellan bild 1 och 3 är skillnaderna ganska stora tycker jag så jag låter nog bilderna "tala för sig själva".
 
Mellan bild 1 och 2 tror jag att det skiljer 3-4 kg. Tycker inte man ser så stor skillnad, men mest är det väl att benen på bröstet syns mer samt att brösten har blivit mindre ... :S Magen har blivit plattare, vet inte om det syns men det känner jag väldigt tydligt. Armarna är kanske också lite smalare? Benen ser jag ingen skillnad på direkt, men med tanke på att jag kan ha jeans på mig nu som jag inte kunde klämma í mig när bild 2 togs har väl även dem blivit smalare med!
 
Men nu är jag lite nyfiken, ser ni någon skillnad?
 
 
 
 
  

Matångest var det här

Hallihallå :) Mitt helt spontana festsug jag fick igår hade lagt sig till morgondagen, alltså idag. Så jag frågade inte ens om jag kunde hänga med ut, Känner mig ganska nöjd med en helg, helt i min ensamhet som vanligt... De senaste tre helgerna har jag ju haft fullt upp. Syster var här, sen plugg och ridning och sen hem-hemma. O nu bara helt lungt... Men anledningen till att det inte är ridning imorn är för att det är någon tävling på ridskolan i helgen, kanske att jag åker dit och kollar? Skulle kanske vara kul. Jag älskar ju att kolla på hästhoppning på teve så då är det nog roligt "live" också!
 
Men nu över till något annat (abrupt hoppa till ett annat ämne i samma blogginlägg: no no om ni frågar experterna men ja, självklart om ni frågar mig!), kollade igenom mina kontoutdrag för oktobermånad. Summerade alla mina Hemköpts-utrdag, blev nästan 3000, om jag la ihop de rätt (plus kan vara ganska knivigt ibland... :P)!! Det är ju jättemycket. När jag la ihop för september blev det 2000. Fan vad jag måste ha ätit i oktober? Har inte riktigt tänkt på mina utgifter på mat och annat tidigare men nu måste jag börja tänka på det i med att min hyra inte kommer ligga på 2700 kr i månaden utan snarare det dubbla... Såå, aa. Lite ångest på matkostnaderna för oktobermånad!

Festsugen

Hej igen! Idag är det torsdag (för er som inte visst det!). Har inga planer för i helgen. Känns ovant. Har ju alltid haft ridningen och under den helg det inte har varit ridning har jag varit hem-hemma. Men i helgen är ridningen inställd tyvärr och hem-hem ska jag inte för det var jag förra veckan. Senså ska min syrra åka bort söndag morgon och vara borta i några dagar så då känns det onödigt, för nästan hela anledningen till att jag åker hem är för att kunna umgås med min lillasyster som dessutom är min bästa vän (iaf, vet inte om det är helt ömsesigt...).

En av mina kompisasr och hennes roomie skulle till ett uteställe som ligger precis vid mig. När hon sa det blev jag vääldigt sugen på att också gå dit då jag faktiskt inte har ridningen på lördag... Får se om jag vågar fråga om jag kan hänga med dem dit, skulle vara roligt! Har ju bara varit ute kanske 3-4 gånger sedan skolan började. Förra året var jag ute 3-4 gånger i månaden ett tag... ! Och eftersom jag ska flytta kommer jag inte ha 5 min promenad längre till det här utestället, blir snanare en 10-15 min cykeltur, vilket inte är så illa det heller iofs. Så ja, det skulle vara roligt.
Men men, får se om jag frågar.
 
Annars om jag inte får vara bakis i helgen får jag väl plugga, vilket jag ska göra vilket fall som helst ;) Men får väl kanske laga lite mat eller så, träna kanske? Får se helt enkelt.
 
Men ååhh... Supa och festa och dansa. Nu blev jag mer sugen. Har så mycket nya kläder jag inte har fått använda för jag inte har varit ute så mycket..... Har en massa spirt hemma som bara väntar på att drickas upp.... Åhh!
 
 

Älskade smal-känsla!

Åh vad glad jag blev precis. Jag tvättade mina två nyaste jeans igår. Har varit rädd för att tvätta dem då jag har dåliga "erfarenheter" av att tvätta jeans ._. Tvättade ju två jeans innan jag åkte hem över julen förra året och det fanns ju ingen chans att jag fick på mig dem när de var nytvättade då när jag var hemma. Fick de en bit över knäna ungefär ... :( Så har haft lite ångest nu hela dagen över att jag tänkte att jag kanske inte skulle få på mig något par av jeansen, kanske efter att ha kämpat ett bra tag, men bara då. Men båda paren gick på fint :) Behövde inte kämpa särskilt mycket för att få på mig något av dem! Så skönt. Fick en liten "smal" känsla då så jag är rättså nöjd.
 
Eftersom jag har gått ner lite i vikt tänkte jag ta en bild på mig i helgen eller så, och sen jämföra med två bilder jag har sen tidigare. Alltid trevligt och se om man ser någon skillnad!

Flytt

Tjoflöjt! Yes, överåt inte igår iaf så kanske lyckades ta mig ur trenden innan jag satte den??
 
Är hemma just nu, hade en föreläsning 10-12 men sen har jag inte nästa förens 15 så åkte hem, tanken var att jag skulle plugga men måste säga att det gick sådär, eller det gick faktiskt urdåligt med den tanken.
Det enda jag har gjort är att suttit på IKEA´s hemsida och kollat på möbler och sånt som jag kommer behöva till den nya lägenheten. Har inte varit och kollat på den så det enda jag har att utgå ifrån när jag planerar vad jag behöver köpa och så är planlösningen. Har funderat och funderat över vad för möbler jag ska ha.
 
Ska jag ha skrivbord eller bara matbord? Ska jag ha en liten tevemöbel eller ha kombinera och ha teven på en möbel där man kan förvara lite allmänt tjafs? Ska jag köpa bokhylla eller bara sätta upp lite hyllor? Ja ni hör ju. Jag har alltid så svårt och bestämma mig så helgen mina föräldrar kommer ner och ska hjälpa mig och flytta och köpa möbler kommer inte att bli kul känns det som, mina föräldrar blir så hetsiga när jag har svårt att bestämma mig vilket gör att jag bara får ännu svårare! Men lägenheten jag flyttar till är kanske bara lite temporärt (beror på om jag får tag i en annan lägenhet, billigare och i ett annat område då den jag ska ha nu är dyr och ligger i ett område jag inte vet om jag vill bo i "för alltid") så måste jag tänka på att möberna även ska passa när jag byter lägenhet. Dubbelt så mycket att tänka på alltså! Men det löser sig säkert........
 
Ska faktiskt bli väldigt kul att flytta, är så trött på att dela kök med andra. Är dock lite orolig, det är ju mycket lättare att hetsa eller äta för mycket när man har köket så tillgängligt. Nu måste jag lixom gå ut i korridoren när jag ska fixa mat. Men det finns många fördelar med att ha eget kök med.
 
Men nu måste jag äta lunch, har inte gjort det än för jag har varit så inne i att titta på möbler och fundera. Hatar när jag inte riktigt vet, som med möberna, det gör mig så stressad. Kan inte riktigt sluta tänka på det utan det ligger alltid i bakhuvudet, den här stressen och den brukar ploppa fram lagom till när jag ska sova. När jag minst vill känna av den ... ._. Men men, hej svejs!