...

Hej! Sitter och kollar på Halv åtta hos mig, det är så himla roligt:) Skrattar alltid åt det. Helge Skoog e så jäkla kul ibland!

Har gjort lite nyttigt idag i alla fall, inte bara tv. Bara nästan. Nä men har handlat lite, gått på apoteket och hämtat ut ett nässpray som ska hjälpa min täppta näsa (har varit nästan konstant täppt väldigt länge nu!) samt tvättat. Imorn tänkte jag börja städa lite för på söndag åker jag ju hem! På lördag har jag min sista tenta (som jag får se om jag ens skriver, är ju helt onödigt egentligen, men kommer bara skriva den i såna fall för att lätta på samvetet lite iaf!). På lördag är det även fest på universitetet (=kravall) men jag har ingen biljett!!:'( Så lär inte bli nått partaj för mig. SUPERTRÅKIGT!!:(

Trött

Jösses... Jag kolla på teve verkligen hela dagen igår!! Från typ halv ett till tio på kvällen, sen kolla jag på lite tv program på mobilen till halv två... Försökte sova lite där i mellan tio och halv två men kunde inte. Halsen var inte nådig igår alltså. Gjorde så ont när jag svalade! Vid halv tre lyckades jag i alla fall somna, vaknade sedan åtta och var lite halvvaken i en timme, hade satt klockan på nio men drog upp den till tio. Sen vaknade jag, inte utav klockan utan av mig själv, och då va klockan halv tolv? Vet inte om jag glömde sätta alarmet eller om jag stängde av den i sömnen men är ganska så säker på att jag satte alarmet? Jag måste varit extremt trött när klockan sen ringde vid tio ;)

Jag låg kvar i sängen tills tolv och sen gjorde jag mig i ordning, fixade frukost. Blev 1 portion gröt med 1 ägg i som toppades med Garants Supermix och mjölk. Åt även två knäcke till med skinka och philadelfia samt 1 kopp kaffe. Eller det blev inte riktigt en portion gröt för jag orka inte äta upp allt. Konstigt med tanke på hur hungrig jag var. Åt bara två gånger igår och det var inga stora monstermål precis. Halsen var ju jobbig och för att äta måste man ju svälja och det gör ont. Därför åt jag inte så mycket.

O gjorde ingen matte igår, ångest på det. Ångest på allt!

Hopplöshet

Jag orkar inte. Seriöst. Jag är helt slut. Kom knappt ur sängen imorse, och då hade jag ändå sovit i 10 h...

Satte mig med matten nu för en stund sen, men jag orkar verkligen inte, det är svårt att plugga till något man vet att man inte kommer klara. För jag har tre dagar på mig att läsa in en hel kurs, en svår kurs dessutom, det går helt enkelt inte. Så mycket matte har jag i alla fall lärt mig att det är en omöjlig ekvation att lösa, den saknar rötter helt enkelt. Så vet inte vad jag ska göra, hopplösheten har tagit stryptag på mig. Kommer få jättedåligt samvete om jag inte skriver tentan, men känns så onödigt att skriva den, är rädd att få 0 p. Det har inte hänt förut men jag har varit jäkligt nära, 2 gånger. Då har jag fått 1 poäng, haha! Då känner man sig dålig. Inget kul att känna sig dålig.

Jösses vad jag svamlar, ska vara tyst nu. Ha en bra dag ni andra i alla fall!

Ljuset i tunneln

Two down one more to go! Börjar se ljuset i tunneln, härligt! Nu ska jag förbreda lunch, tänkte göra omelett med soltorkade tomater och lök och till det blire massa fetaost och knäckemacka med philadelfia och skinka! Kommer säkert bli underbart gott!


Tentaångest

Pluggilugg var det här! Tenta imorn. Än har inte ångesten slagat till på allvar men den kommer nog, för jag vet att jag har pluggat alldeles för lite! Kommer vara sjukt nervös imorn säkert, buhu... Men sen efter imorn har jag "bara" en tenta kvar!!! O den är på lördag. Det är också matte, räknar inte med att klara den för jag ligger så mycket efter i den kursen... Men ska försöka plugga ganska mycket nu i alla fall de sista dagarna så jag i alla fall lär mig lite mer än vad jag kan nu, så har jag inte grymt mycket att plugga in när jag ska göra den efter sommaren sen:) Nu ska jag fortsätta med mikrobiologin, hurra...!

Ångest

Förlåt om jag var lite bitter igår, så blir det ibland lixom. Idag har jag varit lite produktiv iaf, gick upp vid elva för jag vakna då av mig själv (efter 4-5 h orolig sömn), duschade, åkte till stan för att köpa dagen efter piller (var duktig och använde kondom igår bara det att den gled av i slutet... så jävla ovärt att använda det då från början), skammen när man köper det där jävla pillret alltså... Men så går det när man är oansvarig!

Sen efter jag har tagit det kommer jag på att penicillinet jag äter kan ta bort p-pillers effekt, så antar att det är samma med dagen efter piller? O har jag mens samma datum som förra månaden (min mens har varit lite oregelbunden det senaste halvåret typ) så hade jag ägglossning ungefär precis igår. Ångest!! Men det finns inget och göra åt det nu iaf...

Sen har jag pluggat pytte ytte liten samt tvättat, det var i alla fall bra gjort! Borde gjort det redan för nästan två veckor sen;) Nu ska jag käka lite, är vråluhungrig och sen krypa ner i sängen tror jag, är så jävla trött!

Svar på frågor

Leso om "Dagen i bilder": Oj vad mycket mat på tallriken

Svar: Men tack så jävla mycket, om du inte har nått att säga kan du lika gärna hålla käften??

Så jävla dum i huvudet...

Kollade som sagt på melodifestivalen med några kompisar, så jävla kul att Loreen vann!!!! Hejja Sverige! Men såklart skulle det firas, och jag var inte sen med att hänga på trots att jag var långt efter de andra alkolmässigt eftersom jag inte hade druckit en droppe på grund av penicillinet. Så vi drog till studentutestället som ligger 5 mins promenad från där alla bor. Så jag börja med att shota två shots på en gång, sen blev det två till, har för mig att det blev totalt 4 iaf, plus lite champagne som jag fick av en tjej^^ Sen hångla jag lite med en kille som jag även hängde med resten av kvällen, som jag sedan bjöd in mig hos, som jag sedan låg med. Förstår inte riktigt varför, jag tycker inte ens om att ligga? Ser allvarligt talat ingen njutning med det. Men det kanske bara jag som är knäpp? Ligger där och stönar lite men egentligen längtar jag bara att det ska gå för killen så det är över... Anledningen till att jag vill ligga är väl för att "få upp" min siffra lite, den är skrämmande låg. Egentligen ligger den på tre nu, men jag säger fyra till den som frågar. För jag gjorde det nästan när jag var 16, så jag låtsas att jag gjorde det och räknar med den killen. Så jävla töntig jag är. Men antar att det är bekräftelsen och lite av närheten jag vill åt...?

O sen på vägen hem mötte jag några killar som skrek "Walk of shame" efter mig, är jag töntig som blev lite ledsen över det? Jag vet inte. Nu ska jag sova, va fan, jag skulle ju egentligen gå upp klockan åtta som jag har gjort alla andra dagar imorn, men det kommer jag definitivt inte göra, kommer snarare gå upp klockan tolv... Jag som hade skapat mig en sån fin rutin!

Värme

Halloj! Har pluggat en hel del idag samt pratat med min syster i telefon i 1½ timme, nu ska jag plugga lite till och en ikväll ska jag kolla på Melodifestivalen hos en kompis:) Ska bli väldigt kul faktiskt:) Är dock lite nervös för att det ska vara jättevarmt i lägenheten för vi kommer väl vara 6-7 styckan och lägeneheten är väl på 25 kvm och jag svettas så himla lätt. Tycker det är så himla jobbigt att när andra är "lite varma" så känner jag hur svetten rinner nerför ryggen och ibland även i ansiktet, äckligaste känslan typ. Jag menar bara jag cyklar till skolan vilket tar tio min och om cyklar lååångsamt hinner jag bli jättesvettig, även fast jag klär mig väldigt lätt. Måste alltid gå in på toaletten och panik slita av mig tröjan, hyperventilera lite, skölja armarna i kallt vatten, torka av svett från ryggen med en pappershanduk, sätta på mig tröjan och gå ut igen och bege mig mot föreläsningssalen. Så jäkla ofräsch!!! O mina svettproblem har blivit värre nu när jag har gått upp i vikt, det är verkligen ett problem för mig. Fy, därför hatar jag sommaren ibland, eller en lite svalare sommardag älskar jag, men så varmt som det är nu är bara äckligt. Jag vill inte gå ut då alltså, bara sitta inne i ett svalt rum och trycka tills värmen har lagt sig...


Penicillin

Jaha var på vårdcentralen idag, det blir penicillin i minst en vecka för mig. Högra halsmandeln var väldigt stor tyckte herr (eller det var faktiskt en fru men herr lät bättre) Doktor, jag berätta inte för honom att den var ännu större i onsdags för då hade en väl svimmat! Så jag hoppas i alla fall att min hals kommer bli bra nu efter detta för jag orkar inte ha den så här bråkig!!

Nu ska jag ta min penicillintablett och verkligen tänka på vad som händer i kroppen och de små elaka bakterierna (som faktiskt inte hittades men fick penicillin bara för halsmandeln var så himla stor!) som får sin cellvägg förstörd, rätt åt dem, haha!!! Sen ska jag ägna en liten tröstande tanke till mina egna bakterier den kommer förstöra för och göra att min mage blir dålig:( Dumma penicillin.

Tummen ner

Åhh jag vill träna!! Jag hade ju besämt att jag skulle slå rekord i antal pass denna månad på träningsanläggningen jag har kort för... !! Har nog bara varit där 3-4 gånger denna månad eftersom jag blev sjuk sen ._. Hade tänkt och träna 4 gånger förra veckan och 5 denna, det gick ju enligt planerna, verkligen... Förra veckan träna jag 2 gånger (månad och tisdag) och denna vecka kommer jag inte träna alls. Min hals gör fortfarande ont så det är inte att tänka på att träna, tyvärr. O plugget står snart över öronen på mig, är det inte över snart?

O jag har gått upp i vikt igen, livet är så himla härligt ibland! Fattar inte hur jag ska lyckas gå ner i vikt när jag inte ens lyckas inte gå upp i vikt! Och då har jag ändå kämpat tycker jag! Det är frustrerande.

Matbildbomb!!!


Söndagens mellamål:
1 smoothie, några skivor skinka med philadelfia, nötter samt 1 kopp kaffe.


Månadagens mellamål:
1 smoothie, bär med kesella och kokos, nötter samt 1 kopp kaffe.


Gårdagens mellis:
2 knäckemackor med philadelfia och skinka, keso+vaniljprotein, ½ äpple, kanel, nötter samt 1 kopp kaffe.


Dagens frukost:
1 skål yogurth med vaniljprotein och kakao som toppades med 1 banan i skivor och kokos, nötter samt 1 kopp kaffe.


Jag imorse, mer pepp än igår alltså!

Nere

Gud igår var verkligen ingen bra dag. Kände mig väldigt nere efter sjukhusbesöket. Lyckads ta tag i plugget efter jag hade ätit lunch så vid halv två kanske jag började. Sedan pluggade jag väl 1½ timme, mer eller mindre seriöst. Sen gjorde jag mellis och satte mig framför Top Model. Tänkte kolla på det avsnittet och sen sätta mig lite till med plugget. Trodde jag jag... Fastnade framför teven i ja, 7 h... Från fyra till elva på kvällen. Det va inte riktigt planerat... Någon timme efter mellis fick jag sug på choklad, men egentligen berodde det nog mest på att jag var ledsen och kände mig nere som jag trodde att jag var sugen på choklad. Men jag åt en hundra grammare Marabou Premium 70 % som jag köpte för över en månad sen som jag inte har ätit upp. Mådde illa. Åt inget på en timme eller två, sen åt jag midddag, lax med mathavre och en morot. Då blev jag riktigt mätt och mådde ännu mer illa än efter chokladen. Så förflyttade mig till sängen och la mig där och blängde teve. Fråga mig inte vad för program jag kollade på för det minns jag knappt själv... Eller jo, Top Model, 112-Luftens hjältar, Parlamentet, Halv åtta hos mig x2, Outsiders och Georgia Rule, typ. Fy fan vilket jävla tidsförcriv. Men var så trött så orkade helt enkelt inte plugga. Sen så gjorde min hals väldigt ont så jag höll på att bli galen. Har dissat kiwi teorin nu förresten, tror på virus eller bakterie. Ska till vårdcentralen på fredag om den fortfarande är dålig.

Idag mår jag lite bättre, men ska till sjukhuset igen för idioterna bokade in mig på två besök på två olika dagar fast det mycket väl hade räckt med ett!! Nu ska jag käka lite och sen bege mig till sjukhuset, hej svejs!

På plåsterhuset

Jag var hos läkaren idag, på grund av mitt hjärta som var lite dåligt när jag var pytte pytte liten, går dit varje/varannat år för kontroll. O såklart skulle de väga mig. 67 kg med kläder och skor på. Jag har alltså inte gått ner ett gram sen jag vägde mig sist (kanske till och med upp lite) som var första maj. Jag som har kämpat och kämpat, det är fan inte kul när det inte ger resultatat! Jag har ju knappt ätit något godis på en månad, det är fan stort för mig. I februari-mars-halva april åt jag så fruktansvärt mycket godis och onyttigt. Tillslut räknadde jag inte dagar jag hade varit utan godis utan timmar, för en dag utan att äta godis fanns inte. Så jäkla sorligt! Är så glad att jag för tillfället inte är i det beteende nu, men jag vet att man kan falla tillbaka när man minst anar det. Jag vet för det har hänt så många gånger förr!

Men men, det jag skulle komma fram till är att jag har gått upp 10 kg sen jag var på kontroll sist vilket var i januari 2011. 10 kg!! Tur att jag inte var där i april/maj, då hade journalen visat att jag gått upp 13 kg!!! Det är ju faktiskt ännu värre, får vara glad för det lilla lixom... Så nej, jag är inte på så bra humör just nu men tack occh lov kommenterade ingen min viktuppgång! Då hade jag skämts så stört mycket alltså, det var illa som det var utan att de behövde påpeka det lixom...

En insikt?

Vet inte, men jag kan ha satt tentan! *Hoppas hoppas hoppas* Nu är det bara att snällt vänta i två veckor tills de är rättade och under tiden kan man bara hoppas på det bästa. Tar nog lite ledigt i eftermiddag och börjar med att plugga inför nästa tenta som går på tisdag i nästa vecka (tror jag, bra koll där!) ikväll eller så!

Förresten fick jag in insikt igår, min sjukdom som jag beklagade mig över för några dagar sen kanske inte alls är en sjukdom riktigt. Fick en tankeställare när halsen och jag mådde ganska bra under dagen, sen på kvällen äter jag två kiwis och bara några minuter börjar halsen göra jätteont igen samt att jag får andra symptom som hosta. Tänkte att det kanske är kiwin? Har alltid varit lite känslig mot det förut men inte så här?? Men vet inte om det är kiwin, var bara en liten tanke, men hur som helst kommer jag inte äta mer kiwi på ett tag, för fy fan vad ont det har gjort i halsen under de senaste dagarna!


Innesittare

Oj vad jag pluggar på, eller kanske inte, har tagit flera små korta raster idag för att kolla in bloggar med mera... Men är så jäkla trött på matten just nu! Men imorn är den tentan över och då kommer jag övergå till att plugga mikrobiologi i en vecka, vet inte om det är så mycket mer skoj alltså...

Sen senare i eftermiddag/ikväll ska jag gå och handla, har inte varit ute sen i fredagskväll, känner att det är dags att gå ut nu... Även om det tar fem min och gå till affären och ännu kortare tid när man cyklar så hinner man få lite frisk luft iaf! Skulle nog göra mig och min plugghjärna glad!:)

Mat i mängder

Här kommer lite bilder på gårdagens samt dagens mat:)



Gårdagens frukost: kakaokesella (kesella, kakao, banan, lite vaniljproteinpulver) toppades med kiwi, mandlar och kokos, en näve nötter samt en kopp kaffe.



Gårdagens mellis: 1 smootihe (mjölk, yogurth, banan, jordnötssmör, kakao), 1 näve nötter samt 1 kopp kaffe.



Dagens frukost: Havregrynsgröt med 1 ägg i, serverades med en klick keso, mjölk, kiwi plus mandlar även 1 kopp kaffe dracks.


Tillbaka!

Oj jag vet inte om jag totalt glömde bort det eller om jag har nämnt att min syrra var här och hälsade på mig i onsdags till fredags? Kan ha glömt o säga det. Så därför har det varit tyst här. Men nu är jag tillbaka! Gör inte så mycket om dagarna förutom att plugga matte. Jag ska klara den nu. Jag ska!! Kommer bli jättebesviken annars. Men jag tänker aldrig ge upp, aldrig.

Det var förresten jättemysigt att ha min syrra här. Vi är väldigt nära så det är väldigt jobbigt att inte träffa henne mer än MAX någon gång i månaden. Men den 3 juni åker jag hem för sommaren. Ska bli skönt, dock tror jag att jag kommer sakna mitt liv här. Mina kompisar, alla fester, ja till och med plugget kanske. Haha! Blev en hel del godis när hon var här, hon är lite av en gottegris^, haha^^
Blev både popcorn, cheeseballs, godis, mörk choklad och några små klubbor. Men jag ångrar ingenting. Jag åt och det var jättegott, och sen  var det inte så mycket mer med det.

En tråkig grej som har hänt är att jag har blivit lite sjuk, näsan rinner lite, hostar och halsen gör fruktansvärt ont. Detta liknar sjukdomen jag för drygt någon månad sen. Men jag vill verkligen inte bli sjuk! Jag vill ju träna! Förra veckan hann jag bara träna en gång och denna två... Inte kul! Men nu blire plugg, tenta imorn!

När dag går mit natt

Nu går dagen mot sitt slut och jag har hunnit med en hel del! Pluggat, lagat mat och tränat. Jag är duktig! Nu ska jag strax sussa så god natt på er!


Plugga?

Halloj! Är schemafri idag så det blir till att sitta med matteboken hela dagen:(^^ Men ikväll ska jag träna, blir Bodyjam, var väl 1½ vecka sen jag var på det sist så jag är taggad! Har ont i mina bröstmuskler sen igår så jag är glad, det gav nog något igår, vore konstigt annars på grund av den smärtan jag utsatte mig för, mina muskler skrek i protest på slutet vill jag lova!

Just nu mår jag faktiskt lite illa, åt frukost, åt havregrynsgröt med 1 ägg i samt cirka 1 msk jordnötssmör i. Gröten toppades sedamn med en kiwi skuren i bitar samt mjölk. Det var gott, men väldigt mäktigt! Men förhoppningsvis står jag mig ett tag nu. O till lunch blir det linssoppa med kesella och fetaost till, ska bli så jäkla gott! Men först blir det några timmars plugg. Primitiva fkn här kommer jag!

Dagen i bilder

Hellu:) Min dag har inte varit så intressant så jag tänkte lägga upp lite bilder jag har tagit under dagen istället.

Just nu:


Kollar på Freaky Friday på 9:an och bloggar samtidigt, det kallar jag multitasking!


Var även duktig och pluggade matte i flera timmar i eftermiddags! 2-2=0!


Sen tyckte jag lite synd om mig själv och bestämde mig för att ta ett glas vitt...

... för att sedan ta ett glas rött.

Nä skämt åtsido, funligt och pepsi max snarare!!:) Mycket godare!!


Ätit lite Bananpannkakor (1 banan, 2 ägg, kokos), en med jordnötskesella fyllning (kesella+jordnötssmör) och en med 1 kiwi, blåbär och kesella i samt en kopp kaffe. Det va mumsigt!

Fyllt på mitt fruktfat har jag även gjort, eller ja, det gjorde jag redan igår faktiskt^^

Sen har jag tränat också, Bodypump. Ökade vikterna för biceps och bröst, den nya bröstvikten gick bra men orkade inte hela bicepslåten så får se hur jag gör nästa gång om jag kör på de gamla vikterna igen eller kämpar på med lika tunga som idag! Nu ska jag nog kolla klart på filmen/sova, jag är trött och imorn väntar ännu en pluggdag. Tagga inför tenta-p nu alltså!!! Vill fan klara den där jävla mattetentan nu!!!


Piggare idag!

Halloj, idag känner jag mig lite mer som en människ, skönt, haha! Men nån träning blir det nog inte, lika bra det antar jag. Ska plugga idag, har redan börjat faktiskt. Har ju inte pluggat sen i tordags och då blev det inte mycket så jag känner att jag måste försöka prioritera det idag lixom! För förhoppningsvis kommer min syrra hit några dagar under Krisithimmelsfärd och då måste jag ha pluggat mycket innan dess så jag inte behöver plugga när hon är här:) Sen har jag fått veta att jag ska till läkaren både tisdag och onsdag... Segt! Jag vill ju vara hemma/i skolan och tentaplugga!! Inte sitta på nått jäkla sjukhus i två dagar!! Ska förresten bara göra två rutinkontroller (tror jag??) för mitt hjärta, var lite "dåligt" när jag va miniliten så går på kontroller varje/varannat år för att kolla så allt är som det ska bara.

Men nu blire lite plugg i lugg och sen ska jag laga mat, linssoppa blir det:)

I´m alive!

Jag lever! Jag är dock fruktansvärt trött och mår allmänt dåligt. Det sliter hårt på kroppen att festa en hel dag utan att varken äta, sova eller dricka vatten... Men imorn mår jag förhoppningsvis bättre. Dock har jag en hel del krämpor i kroppen, knän, nacken, del av rygg, tån... Men jag hoppas kunna träna imorn, har ju bara blivit ett träningspass denna vecka eftersom har haft annat för mig.

Känns skönt att detta stora orosmoment är över, men det var faktiskt kul, blött, kallt och regnigt- men kul som sagt. Men en dag räckte för mig, att tälta i flera dagar är lite väl överdrivet va va va?

Ovissheten

Jag undrar hur det kommer gå imorn. Kommer jag dricka för mycket som jag nästan alltid gör? Kommer jag frysa ihjäl under natten? Kommer jag få roligt? Borde jag ta med min gamla mobil istället för den nya? Kommer det regna? Frågorna är många. Jag svarar på dem när jag kommer hem vilket blir lördag eller söndag. You never know!


Tagggataggatagga!!!

Jag har bestämt mig. Det blir festival för min del. Men bara fredag till lördag, sen tännker jag åka hem. Eller om det visar sig vara superkul stannar jag. Men det är inte så troligt. Men känns skönt att jag har bestämt mig i alla fall. Denna beslutsångest har inte varit kul. Har haft jättesvårt att sova sedan i måndags på grund av den, därför är jag supertrött nu. Borde plugga. O träna. O åka till stan och köpa liggunderlag. Men jag tror inte jag pallar något av det tyvärr. Sämst!

Kluven

Har fortfarande ångest, vet inte hur jag ska göra. Festival eller inte? Svika sina kompisar eller inte? Åka dit på fredag och bara va där över kvällen och sen åka hem? O inte sova? Inte åka dit alls? Jag vet inte. Stress och panik.

Borde plugga också, men har ingen lust att göra det just nu. Fan också. Så jävla lat ibland!! Skärpning alltså.

Allvarligt talat, varför?!

Jag blir så arg på min kropp!! I över ett halvår har min mens varit väldigt oregelbunden, oftast har den kommit 1-2 veckor föresent än vad den egentligen borde komma. Men just den här månaden, när jag verkligen VILLE att den skulle va 1 vecka, eller åtminstsone några dagar sen, är den några dagar tidig!!! Just den här helgen kommer jag ha mens, den här helgen när jag förmodligen ska på en festival.

Jag skriver förmodligen för jag är osäker på om jag kommer gå, jag har haft så jävla mycket ångest över den här festivalen... Visste inte alls om jag skulle gå men tillslut köpte jag en biljett på grund av att jag är så rädd att förlora två av mina kompisar som är tillhör sektionens festeri iår. De lägger ner väldigt mycket tid på det här festeriet (en grupp på typ tio pers som ordnar fester och annat på universtiet). Det har gjort att de har fått väldigt mycket nya kompisar och som sagt är jag livrädd att jag ska förlora dem, därför bokade jag biljetten. Men sen för några dagar sen kom jag på att de kommer säkert umgås väldigt mycket med festeriet under festivalen och vem ska jag vara med då? Jag är så sjukligt blyg så jag vågar inte ta kontakt med någon ._. Dessutom hatar jag att sova i tält. Så vet inte hur jag ska göra faktiskt. Hade massa ångest över det igår, vet inte alls hur jag ska göra!!!

God kväll:)

Frukosten mättade riktigt bra och jag blev inte hungrig förens vid två då jag intog min lunch! Se bild längre ned.

Blev lite konstigt med maten för vid fyra skulle jag på fadderutbildning inför höstens Nolle-P. O där serverades det inte en macka förens vid sju, då var jag riktigt hungrig men mackan var vit och äcklig så blev inte så mycket. Så när jag kom hem för drygt 1 h sen åt jag en till portion av dagens lunch, men moroten fick känna sig besgrad av en skål med sallad, gurka samt fetaost^^ Älskar fetaost för mycket alltså...

På fadderutbildningen satt jag brevid den enda killen jag legat med på fyllan, en som jag inte alls känner, lite snett bakom mig. Först tyckte jag det var skitjobbigt att han satt där, men sen kom jag på, varför ska jag tycka det är jobbigt och pinsamt? Vi var ju två som gjorde det lixom. I såna fall ska han också tycka det är jobbigt att jag satt så nära honom, o då är det inte lika jobbigt längre på något sätt. Om jag vet att jag tycker det är lika pinsamt/jobbigt som mig!!! Så nu ska jag sluta sjåpa mig. O gå och lägga mig istället, haha:)

 

Dagens lunch: mathavre, 4 linsbiffar, en klick keso blandat med lite philadelfia "Grillad paprika" samt 1 morot. Mums säger jag!


Frulle

Tja, skolkaren här. Har egentligen mattelektion men orkade inte gå på den, dumma mig!! Men ska försöka plugga hemma, och jag ska börja så fort detta inlägg är klart. Lovar! Åt en väldigt smarrig frukost idag och här kommer den:)

 

                               

Dagens frukost: 1 smoothie (diverse olika bär, lite kesella, mjölk, lite proteinpulver, limesaft, 1 ägg), 1 knäcke med philadelfia, skinka och gurka, 1 näve cashewnötter och paranötter.
Gott!

 

 


Skit

Efter två paket Läkerol, hej laxerande verkan...?

Träninig & middag

Hej allihopa! Pluggade i en eller två timmar och sen satte jag mig ute och åt lunch, och det blev att jag satt ute över en timme innan jag gick in och pluggade lite igen, sedan stack jag och träna. Bodypump blev det som jag sa förut. O bra gick det! Ökade vikterna lite granna och det kändes bara fint:) Härligt!

Middag har jag också ätit och så här såg den ut:



Dagens middag bestod av: mathavre, 4 linsbiffar (linser, morötter, lök, soltorkade tomater, kryddor och lite havregryn), en klick currykeso (keso+curry), fetaost samt 1 morot.

Smarrigt var det vill jag lova!

 


Frukost

Hej! Jag hade bara en föreläsning idag mellan 8-10 så är redan hemma. Det är tänkt att jag ska plugga nu så jag får ta mig i kragen och se till att sätta igång nu va!! Sen funderar jag på om jag ska träna idag också, kanske Bodypump. Bygga lite snygga muskler^^

Kom på att jag skulle fota min frukost, efter jag nästan hade krubbat i mig hela... Men här är bilden iaf:



Frukosten bestod av: 2/3 portion havregrynsgröt med ett ägg, lite proteinpulver samt kanel i, ett litet hackat grönt äpple plus mjölk. Gott!

Nu blire plugg så tjillevippen på er!

 


Nu svimmar ni va...

Måste vara rekord i "antal inlägg på en dag"! Men ville bara berätta att jag tog mig i kragen efter att ha pluggat i knappt två timmar och gav mig iväg på en jogging/promenadtur. Har ju knappt rört mig en meter på hela helgen... Så cyklade iväg till spåret (tar 5 min) och började springa det gula spåret, 5 km. Hade som mål att springa de första åtminstone 2,5 km, och det klarade jag med råge, tog mig igenom hela rundan springandes! Så jäkla bra. Tog nog ganska lång tid, ~35 min (tog inte tid) men jag bryr mig inte. Huvudsaken var att jag tog mig runt! Blev så jäkla glad. När jag kom hem insåg jag dock att jag hade fått en liten blåsa på undersidan av foten, inte kuuul...

Passar även på att posta en bild på min middag som intogs efter löpturen:)



Utbudet på  tallriken består av: Mathavre, 3 fläskytterfilébitar, spenat, fetaost, tzatziki gjord på lättkesella, sallad och coctailtomater. Mycket mumsig middag!

O till efterrätt blev det en sån här:



Nyttig chokladboll som består av cashewnötter, mandlar, russin, lime, lite proteinpulver & kakao. Supersmarriga!

Mellis

Jag ska bli duktigare på all blogga, jag lovar! Kolla här vad jag t ex gjorde, jag fotade mitt mellis bara för att jag skulle kunna lägga upp lite bilder här i bloggen och piffa upp lite!

 

Dagens mellis: 1 smoothie gjord på olika sorters bär, en klick kesella, mjölk, lite proteinpulver, 1 ägg  & ½ banan, 1 näve blandade nötter samt 1 kopp kaffe med mjölk.


Bild på mig

2012-05-05

Såhär ser jag ut idag (vänstra bilden), magen ser lite mindre bullig ut visst? Det kanske inte syns på den här bilden, men armarna har blivit mer trimmade, mer muskler alltså. Får väl tacka Bodypumpten för det!

Den andra bilden (högra) är publicerade 2012-03-13, så kan ha gått lite till efter det eftersom jag fortsatte trycka i mig gottigheter varje dag tills för tre veckor sen.



Ser ni någon skillnad?

Fredag!

Idag är det Bodycombat som står på dagens träningsschema, ska bli spännande att testa på det! Tror nog att det är roligt. Annars har jag inte så mycket inplanerat idag, var på en föreläsning mellan 10-12. Har egentligen nån mattelabb och eftersom den inte var obligatorisk och nästan ingen av mina kompisar skulle gå på den bestämde jag att jag också skulle skippa den. Så har lite tid att slå ihjäl innan jag ska iväg till träningen som inte börjar förens halv fem. Tänkte gå och handla lite, eller ganska mycket, shoppninglistan är lång. Får väl gå och göra det nu innan det blir så mycket folk i affären som det alltid är på fredageftermiddagar! Så hej svejs, o trevlig fredag:)

Bodyjam

Strålande sol ute. Satt ute i solen en timme, fick lite färg tror jag, nice huh? Ska iväg och träna om två timmar, Bodyjam. Det är kul! Åt ett litet mellis för drygt 1 h sen, men ska gå och fixa middag nu så jag hinner äta innan träningen för jag är hungrig redan. Så vi höres!