Omplanering

Kul att man hade planerat hela dagen in i minsta detalj så kommer man till skolan kl.8 för att labba och så får man veta att man inte börjat förens kl. 10 med labb... Blev bara till att planera om! Släpade därför med mig träningskläder OCH datorn till skolan helt i onödan! Planen var att labba till tio, skriva lite rapport i 1 h, träna kettlebells för första gången, sen hem och handla och städa. Men nu fick jag sitta och glo (och spela lite mobilspel) i 2 h, labba, gå hem och städa och handla och nu sitter jag här. Ska skriva lite labbrapport nu och sen ska jag bege mig ner till resecentrum och möta min syrra som kommer och hälsar på mig hela helgen! Wieho.
 
Ska bli kul och få lite sällskap. Men jag är så van vid att vara ensam. Att man kan göra vad man vill. Inte behöva ta hänsyn till någon annan. Men det är ju bara i tre dagar, så det ska nog gå bra :) Min syster är ju faktiskt i princip den enda människan jag kan prata med och vara trygg med.
 
Så kommer garanterat vara tyst här tills iaf på söndag, just so you know! :)

Så jävla bra!!

Var iväg på Bodyjam sen lite senare på kvällen igår, kan kännas liiite mycket att träna två gånger på en dag men jag gick inte för att jag kände att jag var tvungen utan jag gick för jag VILLE. Jag VILLE träna. Bara för jag tycker Bodyjam faktiskt är jäkligt kul! Sen när kände jag så om träning lixom?
 
Så idag blir det vila, vila, vila. Har varit i skolan från 8-14, starkt jobbat. Gick bara på halva av sista lektionen, sen orkadde jag inte mer. Kollade igenom två gamla tentor på kurserna jag ska ha tenta i om två veckor, och jag kan säga att det inte ser lovande ut... Har nog fyra kurser efter mig när tentaperioden som kommer nu är över. Jättebra...... Ångest på det.
 
Men men.
 
Nu ska jag kolla på Top Model och äta på min favoriträtt (just nu) som är havregrynsgröt blandat med kakao, 1 ägg, sötningsmedel toppat med hallon, lite kokosmjölk och valnötter. Freaking fantastic smakar det! Åt det fyra gånger igår tror jag det blev, hehe....

Bodypump

Yes! Bodypump i förmiddags. Körde bara på och det gick bra. Musklerna känns helt slut och jag känner mig riktigt trött. Jag som skulle plugga idag... Hade en lektion men skippade den. Skulle sova istället för jag har sovit så lite de senaste nätterna, men såklart stökade kaninen omkring som en galning så jag vakna kl. 9 ... Arg!
 
Har skrivit lite labbrapport nu i en halvtimme faktiskt, så har ju gjort lite skolarbete iaf.... Man får vara nöjd med det lilla lixom...
 

Ja juste ja...

Denna vecka i siffror:
 
Antal fester: 2 st
Antal gånger jag blivit äckligt full: 1 gång
Antal dagar som spenderats i pyjamas från morgon till kväll: 2
Antal timmar i skolan: Alldeles för få... kanske 10 h?
Antal timmar hemstudier: 2 h
Antal träningstimmar: 2 (plus 1 h ridning)
Antal spyor: några små i fredags förmiddag på grund av världens hemskaste bakfylla ever.
Antalet trevliga överraskningar: 2 (godkänd labbrapport plus ett brev med hemvirkade grytlappar från mamma!)
Antal jordnötssmörsburkar uppätna: nästan 2 st á 300 g styck...
Antalet uppätna havregrötsportioner: går förmodligen mot oändligheten
Antal spenderade pengar: alldeles för mycket än vad mig budget egentligen tål. Jag.Hatar.Att.Va.Fattig.
 
 

Summering helg plus lite annat

Ja, lovade ju er en liten summering om helgen som var hem-hemma. Måste säga att jag troddde det skulle bli roligare, ett tag ångrade jag nästan att jag hade tagit långhelg och åkt hem redan på onsdagen. Kände mig ganska ovälkommen, eller jag vet inte om det  bara var jag. Antagligen. Men typ min syrra var och tränade både onsdag och torsdag så då hann vi inte umgås så mycket och på fredagen var hon på krogen med sina kompisar. Jag hade hoppats att hon skulle vara hemma mera så vi skulle hinna umgås mera :( På lördagen blev vi lite oense om en sak så jag gick och la mig tidigt och hon satt på sitt rum och kollade på serier på datorn. Fick värsta ångesten och fick för mig att vi höll på att glida infrån varandra, låg i min säng och grät och hade ångest i timmar innan jag kunde sova. Lite "kul" (heldumt...) egentligen att jag befinner mig i rummet brevid hennes och ligger och bölar (tyst) för att jag fick för mig att vi glider ifrån varandra, när jag kunde gått in till henne och umgåtts lite och kanske insett nyttiga saker och ting.
 
Så hade en sådär helg kan man säga med både ångest och skratt.
 
Den här veckan har jag varit jättetrött, har väl sovit en 8 h på natt men varit död på dagarna. Har även mest arit hemma om jag ska vara ärlig, skippa flera lektioner, suuuck .... Men har faktiskt tränat två gånger denna vecka trots tröttheten! Bestämde mig för att köpa ett gruppträningskort för 4 månader framåt på samma gym som jag hade kort på förra året. Ska försöka träna 2 gånger i veckan och så ridningen på lördagar. Känns som ett rimligt mål!
 
O är glad, har köpt biljetter till två festligheter nästa vecka! Har ju festat 3 gånger kanske sen i augusti och nästa vecka blir det både torsdag och lördag! Kroppen kommer väl få en alkoholchock... Men den klarar sig nog!

Jag lever!

Jag har bara varit hemhemma sen i onsdags, berättar imorn hur det va!

2013-02-14

Hej, dagen idag har väl gått sådär.
Både med mat och annat. Hade en lektion imorse kl 8 vilken jag faktiskt lyckades masa mig upp på. Sen hade jag hål till kl 13 och sen en mattelektion, som jag inte gick på. Var trött för jag somna ganska sent igår och fick inte sova mina tio h som jag egentligen vill och faktiskt kanske behöver för att kunna funka.
 
Imorn börjar jag också kl 8... Orkar inte. Har en föreläsning då kl 8, sen en lektion kl 13 och sen labb kl 17. Väldigt tveksamt om jag kommer stanna ända från åtta till sju i skolan. I höstas var åtta till sju inte alls konstigt men nu... Fy fan vad jobbigt det skulle vara.
 
Maten har funkat helt okej idag. Har inte överätit och spytt hitills iaf. Idag när jag var och handla köpte jag 1,5 l glass utifall att jag skulle få begär, plus en påse chips!! Gud jag ångrar mig nästan. Chips lixom! Så typisk hetsmat. Iofs är glass det med men det känns bättre och köpa på någe vis?
 
Jaja... På onsdag åker jag hem och är hemma ända tills på söndag. Nice. Behöver få skratta och prata av mig lite. Blev inte så mycket av det senaste veckan. Var ju bara i skolan en dag av fem, och så helt ensam hela helgen plus de fyra dagarna jag inte var i skolan. Om jag var en sim skulle jag ha helt rött på umgängesmätaren. Eller nej förresten, inte helt rött! Har glömt att berätta att jag har "övertagit" en kompis kanin så jag har en liten kanin här hemma hos mig, väldigt gullig och mysig :) Har ju haft två kaniner innan, blev helt förstörd när en av dem dog för tre år sen så då tappade jag intresset lite. Den andra dog sen 1½ år senare. Och jag kan fortfarande sakna dem och nästan gråta en liten skvätt. Men nu har jag som sagt en ny liten varelse att gosa och klappa på så det känns bra, så helt ensam är jag ju faktiskt inte.

Hej...

Hej, ja det var länge sen. Men det är kul att se att åtminstone några har kollat in här sen sist! Anledningen till att jag inte har bloggat är väl att jag inte har orkat. Har inte datorn igång så mycket numera för jag kollar det mesta på mobilen och därifrån kan jag inte blogga tyvärr. Men nu så!
 
Nu är terminen igång sedan tre veckor tillbaka. Den här veckan var jag i skolan en dag av fem. Dåååligt. Men orkade inte. Var hemma och gjorde ingenting egentligen. Sover i snitt 8-10 h per natt och då oftare 10 än 8 h men ändå känns det som jag är sjukligt trött. Orkar ingenting.
 
Överäter och spyr. Första veckan jag kom tillbaka efter jul hem-hemma gick bra. Åt regelbundet och bra och kände mig pigg och relativt positiv inför framtiden. Sen andra veckan överåt jag och spydde nästan varje dag i en vecka. Sen förra helgen kom min lillasyster, storasyster samt hennes pojkvän och hälsa på. Jättekul! Men pratade knappt med syrrans pojkvän, hej jag-kan-inte-prata-med-någon-annan-än-mina-syskon typ? O sen denna vecka har jag överätit kanske 2-3 gånger, varav en av gångerna ikväll.
 
Vägde drygt 57 kg i mitten av januari, rätt bra. För ett år sen vägde jag 68 kg. O ett år innan det 53 kg (fast det var nog mer i feb-mars jag vägde så lite som 53).
 
Väger förmodligen närmare 60 kg nu men så länge jag kommer i mina jeans kära vänner, då är det okej!