Sammanfattning jul och nyår

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat. Har helt enkelt inte haft lust. Har umgåtts väldigt mycket med min syster. Men just nu är hon i skolan och jag är hemma och pluggar lite. Har en omtenta imorn, i programmering. Kommer ni ihåg hur mycket jag klagade över den i höstas? Jag kommer ihåg. Och den har inte blivit roligare sen dess kan jag ju inte påstå... Har inte pluggat alls nu under julen så kommer ju behöva ta upp den i sommar igen, suuuck.
 
Tänkte berätta lite om jul och nyår, lite sent, jag vet. Men julen var helt okej, fick en del bra julklappar såsom en extern hårddisk, pengar och presentkort på H&M. Julafton höll dock på att sluta i katastrof då jag för några sekunder trodde att jag skulle behöva köra till akuten med min pappa då han (såklart) drack för mycket och ramla omkull inne på toan. Lät som han ramla in i glasväggen i  duschen, fick panik men han skadade sig inte. Vet inte vad han höll på med där inne faktiskt när det lät som han rev hela stället. Men fy fan. Tror jag fick en liten chock för när paniken hade lagt sig kände jag mig yr, frös som satan hela natten, blev illamående och helt skakig osv.
 
Men ja, resten av julen var rätt lugn förutom en kväll några dagar efter julafton när pappa blev fruktansvärt full igen och så jävla elak. Jag orkar inte med min pappa när han har druckit. Jag älskar honom när han är nykter, när han är trevlig, rolig, hjälpsam osv. Men när han är full då vill jag bara springa och gömma mig och slippa se honom.
 
Nyår då, ja den blev rätt tråkig. I sista minut lyckades jag hitta en fest jag kunde följa med några gamla högstadiekompisar på. Hade ingen lust att dricka, mådde bara illa av nån skum anledning, så drack rätt lite, hade lite tråkigt och sen passade jag på att dra hem när de andra skulle vidare på någon annan fest.
 
Juste ja, jag fick ju presentkort på H&M och var och shoppade lite efter jul. Köpte jeans. I stl 26. Wiho :) Har ju gjort det förut men blev glad för jag trodde de jeansen jag har stl 26 i var extra stora i stl:en men eftersom jag kunde ha ett par jeans till i samma stl blev jag glad! Har förresten vägt mig flera gånger, precis innan jul vägde jag drygt 58 kg men då hade jag mens och då går jag alltid upp något kilo. Men nu efter nyår har jag legat på ungefär 57,5 kg. Känns jäkligt bra att väga såhär relativt lite med tanke på allt godis jag har satt i mig under jul o nyår!! Men har inte ätit så mycket "riktigt" mat så där  har jag ju sparat in en  del iaf.
 
Åker till Linköping imorn och skriver tenta, men sen ska jag åka tillbaka hem igen så kommer inte åka hem till Linköping förens på söndag. Just so you know :P Men jag tror jag borde försöka plugga lite till nu.... Så vi höres!