Home, sweeet home!

Hellu! Sitter här och väntar lite på att köket ska bli fritt, det är en från min korridor som satt och hade en lite småromantisk middag nyss när jag var ute och då vill man ju inte stå i köket och slamra och störa alltför mycket;) Så tänkte vänta en stund och sen gå och laga lite mat. Egentligen ville jag vara duschad och sitta i sängen klockan nio för då börjar Biggest Loser finalen!! Men det blir svårt. Väldigt tveksamt om jag ens hinner klart till nio med maten.

Nästa vecka är jag schemafri, yes!! O veckan efter det är omtenta-p. Så imorn ska jag åka hem och vara hemma i drygt 1½ vecka!! Ska bli så skönt. Har dock en tenta på torsdagen, får se hur mycket jag kommer plögga till den, höhö...
Vad som är lite tråkigt är att jag egentligen skulle på fest fredag plus lördag men eftersom jag har varit sjuk och fortfarande inte är helt bra kändes det inte värt det, festa och ha kul men sedan vara sjuk i kanske en vecka till? Så fick skippa det tråkigt nog:(

Men aja, det kommer fler fester!!

Sjuklingen

Oj, va typ helt säker på att jag hade skrivit ett inlägg i måndags? Läskigt. Men men. Helgen var bra, mysig. Men min kropp mådde dock inte så bra, den strejkade rejält med att ha ont i halsen och rösten var nästan försvunnen på söndagen. Halsen mår lite bättre nu men nu hostar jag som fan istället!! Åh. Har inte varit i skolan igår eller idag, igår hade vi inget schemalagt och idag hade vi bara en grej imorse, tänkte gå på den men hostade så mycket imorse att jag inte orkade. Imorn är jag schemalagd 08:15-17:00, hurra... Får se om jag orkar med hela dagen ._. Får försöka i alla fall!

Halloj

Wie, jag har inte ätit godis sedan jag skrev förra inlägget! Så glad. O nu har jag inte ätit på 24 timmar (23 om jag ska vara petig). Senaste måltiden jag åt var lunchen igår. Sedan hade jag fullt upp. Var ute på kvällen, det var kul. Hånglade lite med en kille, han var också Y-are. Vad är det med mig och Y-are alltså? Men sedan träffade jag en kille jag träffade förut. Snacka med honom ett tag och klängde ganska rejält. Sedan skickade jag fyllesms till honom. Kul...

Men nu ska jag käka lite kycklig för snart så kommer min familj, wie:) Vi ska fira min mamma som fyller år på lördag. O min teve ska även upp på väggen! Blir nog en kul helg. Det tråkiga är att jag har ont i halsen och nu gör även mina öron ont för jag har väl varit lite täppt i näsan antar jag. Så det är lite synd om mig. O så är jag extremt trött med! Har ju inte sovit särskilt mycket i natt. Men får skylla mig själv antar jag.

Knas

Idag har jag "bara" ätit 100 g choklad som onyttigt. Det är riktigt bra för att vara mig! Förut skulle det ha varit en sämre dag matmässigt om jag hade ätit det, men nu är det typ som värsta segern? Lustigt över hur saker kan ändras så snabbt ändå...

Min helg

Åh vad skönt det var att va hemma i helgen! Underbart. Var ju över två månader sen så det var verkligen på tiden! På fredagen kollade jag, min mamma och min syrra på film och sen på lördagen var jag och båda mina systar och shoppade lite och åt lunch ute (jag åt en nyttig sallad). Sedan åkte vi hem men vi åkte lite fel från köpcentret så fick stressa som en galning när jag duscha och sminkade mig inför kvällens utgång. Innan jag var ute så gick hela familjen på bio, Kvarteret Skatan. Den va bra, rolig:) Sen va jag ute med några kompisar och några av deras kompisar. Det va kul! Hade dock käkat så lite under hela dagen så blev så jäkla full snabbt! Mådde skitilla och spenderade typ en timme på toan eller ute, i hopp om att frisk luft skulle få mig att må bättre men eftersom alla som var ute rökte var luften inte så frisk, haha;) Men sen mådde jag bättre. Så kvällen var rolig. Hatar dock när man ska åka hem, tar ju typ 1½ timme att komma hem ._.

Sen på lördagen tog jag lite sovmorgon, gick upp, käka lunch, gick på promenad med mami, papi och syster. Sen käka jag lite middag och sen var det dags att åka typ. Men det var en trevlig helg!

Juste, vägde mig också... 67 kg visade vågen. Det betyder att jag inte har gått upp alls mycket sen jullovet, alltid något....


Fylleskolan

Åh ska hem imorn! Vad jag längtar. Saknar min familj så mycket! O på lördag ska jag gå ut med en kompis och hennes kompisar. Kommer bli riktigt jobbigt i början innan jag blir full. Problemet är att när mina kompisar hemma går ut dricker de kanske två tre cider och blir lite små fulla. När jag går ut här i Linköping dricker jag så mycket det bara går i princip. Lite skillnad där. Får lära dem hur man dricker på riktigt!

Idag har jag bara varit i skolan. Gått på två tråkiga föreläsningar och pluggat matte. Eller försökt plugga matte snarare. Gick inget vidare... Men men. Sånt är livet I guess!

Trevlig torsdag på er allihopa!

Fest hos Mange?

Jag vill festa! Bli jäkligt full. Göra bort mig lite granna. Ha kul. Men nej. Ska hem i helgen och umgås med familjen, kul det med iofs! Men skulle kunna gå ut med kompisar men tycker inte det är kul att gå ut hemma, dels för att det är så jobbigt att ta sig hem (tar väl iaf 1½ timme minst) och mina kompisar är lite tråkiga tycker jag när vi går ut. Alla blir lite små fulla typ bara. Inget kul då jue.

Men får kanske gå ut imorn, om mina kompisar är på. Fast de var ute igår och ska ut i helgen så det är ju ganska tveksamt om de vill med ut.... :( Suck. Jaja.

Idag har jag kränkt tio muffins. Hej Misslyckande!

Jag, gått upp i vikt?! Nejdå!

Jag? Skulle jag ha gått upp i vikt? Nej, nej förstår inte hur du skulle kunna tro något sådant!



Nä fy fan, blir så jäkla svart på vitt när man ser bilder på sig själv. Före och efter viktuppgång. Hej ångest!

Tvättbjörnen

Är väldigt produktiv idag känner jag, slutade tolv och gick hem en snabbis till en kompis för att kolla på hennes nya lägenhet. O nu har jag tvättat tre hela maskiner och ska gå iväg igen och om det finns maskiner lediga, tvätta tre till!

Tillbaka till Vintergatan

Dagen idag har varit slapp, precis så som planerat! Har kollat på teve (Tillbaka till Vintergatan!! Hihi) och sedan sovit i några timmar samt pratat med båda mina systar i telefon. Nu ska jag duscha och antingen kolla på nått på teve eller fortsätta med Vintergatan, haha. Kommer ihåg när det gick när man var liten. Man satt där på fritids och kollade på Sommarlovsmorgon och sedan Sailor Moon efter det! Fina minnen. Men vi höres imorn, guys!


Mår som man förtjänar

Tja tja, idag mår jag lite sämre jämfört med igår natt/morse när jag blogga. Nu har bakfyllan kommit i kapp mig. Har även ont i halsen, jag vill inte bli sjuk! Jag ska ju hem nästa helg. Var lixom två månader sen jag var hemma! Lite drygt till och med på fredag! Men men, får hoppas att den inte bryter ut. Idag ska jag bara chilla, mina nya kurser startar på måndag så har inget jag måste plugga på som tur är! Så idag ska jag vara riktigt jävla bakis och äta god bakismat. Och kolla på teve. Hoppas ni får en fin söndag ni med, haha:)

Score!

Fick en bra fylla. Hahah. Följde med en kille hem och låg, första gången jag "bara följde med någon" sådär. Han hade piercingar i bröstvårtorna och gick Y. Hahahahahah. (Y=Teknisk fysik för er som inte förstod) Sen dissa jag honom stackaren. Men det fick han ta. Kommer inte ens ihåg vad han heter så kan inte snoka på hans FB, tråk. Men nu borde jag pallra mig i säng. Men först ska jag käka upp mitt mos och köttbulllar, fyllekäk in my heart!!!

"Jag fick karatefylla..."

25 cl vodka i en petflaska. Nu kör vi va fan!!! Ses i dimman. Än sen att klänningen sitter som ett jävla ormskinn fast den inte ska det. Jag ska ha kul ikväll!!

*Bilder borttagna*

Ingen karatefylla

Blev inte så kalasfull som jag trodde att jag skulle bli på den där vinflaskan. Tråkigt! Kommer ihåg  senaste gången jag drack en hel flaska vin själv, det var i höstas och då gick inte bra då kan jag säga. Men då hade jag inte druckit alkohol på flera månader så det kanske inte är så konstigt. Nu har jag ju gjort det i snitt en gång i veckan sedan oktober typ... Fast i december blev det bara 1 eller 2 gånger, tenta-p ni vet...

Vet ni, jag älskar nog att vara full. Gör man något dumt kan man skylla på att man hade druckit för mycket. Jag är så sjukt jävla blyg också, är man en grupp, typ fyra fem människor säger jag aldrig någonting. Aldrig. När jag är full kan jag prata lite grann i alla fall. Inte mycket, men lite grann! Men samtidigt är jag rädd för alkohol. Är så jävla rädd att jag ska bli beroende. Min pappa är/var alkolist. Men det har blivit bättre nu i alla fall, förut drack han även på vardagarna men nu "dricker" han sig bara väldigt berusad på helgen. Alltid något...


Men kvällen igår va halvkul, musiken var inte den bästa men men. Va några killar som försökte dansa med mig i alla fall. Förstår inte varför. Jag är ful, fet och äcklig. Vem vill dansa med en sådan? Men de kanske såg mig som en sista utväg, de kanske hade blivit dissade av alla andra tjejer och så fanns det bara en kvar. Jag. Synd att jag dissa dem också då.

Ska förmodligen ut idag med och då ska jag rocka!!! Har nog dock inget att ha på mig, inga kläder passar och det jag fortfarande kan ha är smutsigt och jag orkar inte tvätta...

Tentaskrivande

Nu skriver jag tenta, wish me luck! Sedan ska det firas med 1 hel flaska vin, jösses, hur ska kvällen sluta?!

...

2/3 kladdkaka senare: Illamående. Öm hals. Spya i toaletten. Sminket har förflyttat sig från ögonen till kinderna. Allt är som vanligt med andra ord.

Upptäckte precis även att min rumpa består numera av vita äckliga hudbrisningar. Det var väl en kul upptäckt, eller inte. Hatar mina hudbristningar, hatar dem mer än mitt fett. För fett kan man träna bort medan hudbrstningar kvarstår. Min största rädsla just nu är att få hudbrisningar på brösten eftersom de har blivit större under kort tid i med att jag har gått upp så fruktansvärt många kilon. Det skulle typ vara döden, allvarligt talat. Nu ska jag sova, är verkligen dags för det, om jag nu kan det, kroppen är väl i sockerchock efter all kladdkaka som inte kom upp...


En fysisk omöjlighet

Hur ska man kunna koncentrera sig på att plugga när det enda man tänker på är allt gott jag skulle vilja trycka i mig?











Listan skulle kunna göras hur lång som helst men jag tror att vi nöjer oss här!


Kämparn

Kämpar för att inte springa iväg och köpa massa chokladkakor och tröstäta bara för att jag är trött, har ont i huvudet och bara vill dö typ. Kämpa kämpa!

.

Hej! Hade en tenta idag, gick okej tror jag, hoppas hoppas hoppas jag blir godkänd!! Orkar inte plugga till den tentan igen. Har en tenta imorn igen, den är jag riktigt jävla osäker på om jag kommer klara... Men det skulle inte göra så mycket för jag har inte pluggat så mycket till den, har fokuserat på tentan jag hade idag. Kan ta den i maj i såna fall om jag inte skulle klara den imorn!

Är så sjukt jävla trött. Igår somna jag lixom vid sju och sov i 1½ timme, vakna av att en i min korridor ringde på dörren. O jag har lixom sovit 8 h per natt i en vecka, ändå har jag två gånger den här veckan legat i sängen och somnat tidigt på kvällen, och det är inte ens likt mig! Fattar inte vad det är med mig. Ont i huvudet har jag haft dagligen i flera veckor också. Vad händer, kroppen? Kan du svara mig det?


Tenta-p

Är det inte över snart?

Ungefär så här känner jag mig just nu:


Matdagbok 20120306

Mat:

08:30 - 1 skål yogurth (~2 dl) med vaniljproteinpulver (~½ dl) och ett äpple, 1 macka med ost och kalkon.

12:30 - 1 stor portion ugnspotatis och cirka 9 små köttbullar

14:00 - 1 kaffe med mjölk

16:00 - 50 cl Cola Zero

19:45 - 1 stor portion coscous med kyckling i lätt cremé fraichesås, lite ost

20:30 - 1 ask sockerfria mjuka pastiller (typ 30 kcal)

22:45 - 1 proteindryck, 1 kopp te (ska ätas)

Så såg dagen ut idag. Väldigt bra jämfört med de senaste dagarna... Så jag är nöjd!

Motion:

20 min lugn promenad

30 min snabb promenad


Så dålig att det är skrattretande

Tjja tjja! Haha tentan gick fruktansvärt dåligt (som väntat). Satt typ och skrattade åt mig själv tillslut för jag va så dålig, hahah. Men jag misstänker att typ 20 % av de som skrev den kommer klara den. Men det är bara min gissning men det är ungefär vad procenten brukar ligga på, så jag kommer tillhöra majoritetsgruppen i alla fall. Skönt, man vill ju inte sticka ut och klara den lixom... Skämt åtsido. Klart som fan att man vill sticka ut och klara den, om det nu är vad som krävs.

Är sjukt trött just nu, plugga i skolan idag med några kompisar men det blev mest snack och ganska lite plugg faktikst så borde försöka göra lite nu:/ Men vet inte om jag orkar punkt punkt punkt...


Ofrivilligt jeanslös

Blev en fyrtio-minuters promenad, skönt! Nu har jag laddat upp med en skål yogurth, en macka med ost, en proteindryck och en stor kopp te!:) Ska kika lite på teve och sedan sova. Tenta imorn! Tagga. Haha.

Provade mina två jeans jag alltid brukade använda i våras och somras och även nu i höstas, stl 27 är det. Får upp dem en bit över låren. Var så jävla dum att jag tvättade alla mina jeans innan jag åkte hem för julen, så när jag va hemma hade jag inga jeans och ha på mig. Gick runt i leggins, shorts med leggins under och mjukisar i tre veckor (eller hur länge jag nu va hemma). Lyckat!! Var så jävla arg på mig själv att jag tvättade dem, att jag inte tänkte på det. Fick ju precis plats i dem när de verkligen var otvättade. O så tvättar jag dem!!! Aja, jag va väl helt slut i huvudet efter allt tenta plugg antar jag.

Så nu sitter jag här. Utan byxor. Har ett par i stl 28 med, de kommer jag inte heller i, trots att de inte är nytvättade. Har faktiskt ett par i 29 också, men de sprack på något konstigt sett senaste gången jag hade dem (en månad sen typ). Så de kan jag inte heller ha. Summan av kardemumman - jag har inga jeans att ha på mig och börjar bli trött på att använda samma tröjor med leggins under nu! Ska försöka ta mig till stan och köpa ett par billiga byxor att ha som nödlösning när jag inte kommer i de jag äger. Ska ändå till biblioteket innan fredag så kankse kan svänga förbi H&M och köpa ett par då. Men nu ska jag kolla lite på teve som sagt, så natti natti:)

Mojsig

Är helt mojsig i huvudet, ska ta mig ut på en promenad  så att tankarna får skingras lite. Känns som det behövs. Ska även försöka hålla mig från att springa ner till affären och köpa 2 x 200 gram chokladkakor, såg att det var extrapris på det denna vecka. För även om jag tillåter mig själv att äta ganska grovt nu så vet jag att jag någon gång i framtiden kommer behöva göra mig av med alla dessa extrakilon och det kommer bara ta längre tid ju mer jag "unnar" mig nu under tenta-p... Så lite vett har jag i alla fall i skallen kankse. Även om det är ytterst lite... För vem åt nästan en halv kladdkaka i eftermiddags? Jo jag. Men annars har jag inte ätit så fruktansvärt mycket under dagen idag som jag trodde. Även om jag har ätit mycket mer än vad jag har gjort av med. Har suttit still exakt hela dagen, sammanfattat powerpoints, läst i boken, gjort en gammal tenta. Så ut med dig nu tjockis!

Duktig tjej!

Plugga på plugga på. Har varit jäkligt duktig idag måste jag säga. Har faktiskt pluggat ganska koncentratet i princip hela dagen. Bara att fortsätta! Hoppas verkligen jag blir godkänt på de två tentor jag pluggar till nu. Har ju en imorn men den har jag inte pluggat till, ska bara gå dit och skriva den och hoppas att jag får ut något utav det i alla fall;) sen hem o plugga igen. Nästa vecka ska jag börja träna igen! Har haft träningsuppehåll i typ två veckor nu, dels på grund av studier och dels på grund av att jag har prioriterat att sitta hemma och äta istället för att träna. Not good!

Förändringar

Hej, sitter här med en kopp kaffe och ska börja plugga. Har ätit två mackor med mycket ost och 8 köttbullar med fet pepparsås till frukost. Undra vad en dietist skulle säga om det, jag menar, det finns ju bättre frukostar man kan äta... Har en halv kladdkaka här brevid mig också. Bakade igår men orkade bara äta hälften. Åt en stor påse godis också. O massa köttbullar och potatis i ugn med en stooor klick pepparsås (typ 70 % fett...). Varje dag tittar jag på bilden i min gamla blogg som jag länkade till (scrolla ner lite så kommer den), den när jag har träningsbyxor på mig. Mellanrummet mellan benen, nyckelbenen, magen, armarna. Så jäkla fin om man jämför med nu. Lår som går ihop hela vägen, stora och sladdriga armar, nyckelben som inte syns, samma behå men den trycker ut ryggfett och gräver sig in i axlarna. Det enda postitiva med mitt nya tjocka jag är att brösten har blivit större. Men det är verkligen det enda. Alla andra förändringar är sjukt negativa och jag mår så jäkla dålig över att se hur mycket min kropp faktiskt har förändrats.


Tenta-p, tenta-p, tenta-p!

Skolan idag: 10:15-18:00. Ganska bra jobbat! Skola imorn: 10:15-? Ni kommer förmodligen inte höra sig mycket av mig i veckan, har fan tre tentor att plugga och skriva. Kill me? Blir så jäkla jobbigt också eftersom jag har pluggat ungefär nada till alla tre. En vet jag att jag kommer faila men har inte gett upp hoppet om de två andra i alla fall så det är bara att kämpa på! Får försöka tänka på hur kul nästa helg kommer bli när det känns för tungt, då är det ju fira-time lixom!!!

Bra gjort!

Yey, jag har inte ätit något så superonyttigt idag och pluggat har jag gjort. Pluspoäng till mig!

Så trött på detta

Orkar inte ha så här jävla ont i huvudet som jag har nu, och har haft varenda dag i två-tre veckor nu. Antar att det beror på all skitmat jag stoppar i mig. Kroppen protesterar. Är dessutom så himla trött hela tiden. Kan sova 9-10 h per natt i några dagar och ändå vara så trött att jag inte orkar ta mig för något. Är trött på det! Ska försöka äta bättre. FÖRSÖKA!! Går det inte imorn får jag försöka igen, tänker aldrig ge upp. Vill inte må och se ut som jag gör idag. Vill inte!!

Plugg

Hellu:) Idag har jag pluggat. Fast först sov jag till tio! Sedan lite plugg, Top Model och sedan plugg igen till klockan sju (dock inklusive en hel del pauser). Har hunnit med och käka en hel del med tyvärr. Cirkus 300 g godis, 1 apelsin, 2 mackor med ost och kalkon. Nu ska jag gå och äta pyttipanna med mycket ost till. Fan vad fet jag är.