Haj haj

Hej! Är hem hemma nu, skönt:) Åker dock tillbaka imorn. Vägde mig igår morses, 66.4 visade vågen. Lite besviken, drygt 2 kg ned sen senast. Men vägde mig idag igen, 65.9. Bättre! O jag har blivit lite smalare upptill och armarna har blivit mer muskliga under dessa två veckor jag har tränat så jag är faktiskt nöjd, trots vågen visade mer än jag ville.

Idag är det Valborg, men jag orkar inte vara ute och festa. Blev lite avskräckt senaste gången jag festade... Var väl tre veckor sen tror jag. Men fick i mig så sjukt mkt alkohol att jag blev rädd för mig själv... Så det blir till att sitta hemma med föräldrarna eftersom min syster skulle träffa en kompis. Kuuuuul... Hoppas ni får en roligare valborg än vad jag får!

Bodypump

Hej! Kom precis hem från en Bodypump pass, så jäkla jobbigt det är alltså! Men det är ju bra i och för sig^^ Käkade en banan direkt efteråt men ska väl gå och fixa lite middag snart också, hungrig chey. Blir nog rester på gårdagens soppa (vit fisk, krossade tomater, tomatpuré, matlagningsgrädde, kryddor) och en omelett eller bara några stekta ägg. Mumsigt! Sen ska jag nog bara ta det lugnt, har pluggat duktigt idag faktiskt!

.

Tja tja! En vecka har gått sen jag sist skrev, och jag måste säga att jag tycker att jag sköter maten förvänansvärt bra! Tränar gör jag också. Ska åka hem över valborgshelgen, då ska jag väga mig.Hoppas på att väga max 65 kg, det skulle innebära att jag har gått ner 3-4 kg på två veckor. Det tycker jag att jag borde ha gjort, men man vet aldrig. Ska bli skönt och komma hem igen hur som helst, är dock lite orolig för att jag kommer käka massa godis och socker och annat så att jag är fast i sockret sedan när jag kommer tillbaka. Men får försöka tygla mig.

Nu ska jag göra iordning lite käk, duscha och sedan krypa ned i sängen och äta det jag gör i ordning, läsa lite och sen sova!

Från början

Aj min kropp... Var på bodypump igår, 1½ månad sen jag tränade, det var inte kul igår alltså! De få muskler jag lyckades bygga upp i januari och februari är nu helt borta kan jag meddela, bara att börja om från början...

Update

Oj, ursäkta att jag har varit lite oaktiv. Kan inte påstå att det har varit för jag har hat fullt upp men har helt glömt bort det faktiskt.

Jag var ju hem hemma i drygt 1½ vecka, jätteskönt. Saknar min familj så mycket, särskilt min lillasyster, hon betyder otroligt mycket för mig. Sen jag kom tillbaka till Linköping har jag skrivit en tenta, festat, kollat på teve och promenarat typ. Det konstiga är att jag inte har ätit alls mycket,  i fredags åt jag en portion mat på hela dagen, sen på kvällen/natten hällde jag i mig fruktansvärt mycket alkohol så då fick jag in mycket kalorier via det, iofs spydde jag senare men vet inte hur mycket det var, var rättså borta om man säger så... Som tur va slog alkoholens kraft till preccis när jag hade kommit innanför dörren så jag slapp göra bort mig totalt, skönt det!!! Sen på lördagen åt jag också en portion hyfsat nyttig mat plus typ 4 godisar. Idag har jag ätt 2 ägg och 2 knäckemackor. Har inte haft nån matlust alls, men jag klagar inte.

Fy fan

Tja tja:) Är ensam hemma nu. Alla är i skolan/på jobbet. O jag försöker plugga matte. Det går sådär. Men det har ialla all gått bra, igår! Haha.

Har inte så mycket att säga egentligen, ville bara att ni ska veta att jag lever. Men det är knappt, vägde mig i lördags, 68 kg. Fast jag ska ha mens (förmodligen) om inte allt för lång tid så hoppas att det där extra kilot är mest vatten. Men tänk. 68 jävla kilo. Det trodde jag aldrig att jag skulle väga.