Mål

Har ett viktmål förresten: Väga <59 kg runt den första juli.

Är tvek på om det går, men jag ska kämpa. Kommer ju cykla till jobbet nu iaf ett par gånger i veckan (minst tre hoppas jag på) vilket blir ca 16x3 km i veckan, förhoppningsvis! Vilket iaf jag tycker är ganska mycket! Det är tillräckligt många km för att mina benmuskler ska expandera iaf, det är jag väldigt säker på. Så har även lite andra mål förutom viktmålet, t ex som att komma i jeans jag brukade ha på mig! För jag tycker faktiskt inte att vågen säger allt.

Ångest på det du

Oh va länge sen det var! Sorry guys! Men i helgen har jag haft fullt upp, studentutspring, restaurangbesök, studentmottagning, vila med mera! Oj oj oj. O nu det två senaste dagarna - jobb. Kommer bli väldigt lite uppdatering känner jag, för jag kommer nog inte göra mycket mer än att jobba tyvärr. När jag kommer hem vid halv fem är jag så trött att jag bara vill gå och lägga mig på en gång. Eftersom jag går upp halv sex så måste jag även gå och lägga mig väldigt tidigt, igår var jag i sängen vid halv nio t ex! Det blir inte många lediga timmar! Igår lagade jag dessutom middag till hela familjen plus mig själv så då fick jag ännu mindre fritid...

På tal om middag, det är lite jobbigt att inte själv kunna bestämma vad, när och hur man ska äta middag. Jag brukar ju t ex äta mycket mathavre, fullkornsris, quinoa osv. Men här hemma äter man mest vitt ris eller potatis. Jag vill inte ha vitt ris!! Jag vill äta så mycket fullkorn som möjligt. O det verkar mina föräldar inte vilja. Grädde används det ibland här hemma, dock ganska sällan faktiskt, men det är ju något jag aldrig äter när jag bor själv.
Har köpt det några få gånger under det år jag nu bott ensam men det var i de perioder jag frosssade i mat. Då köpte jag grädde som jag sedan fullkomligt öste över fettig pyttipanna så det blev en soppa av grädde i slutet av portionen som jag glatt sörpla i mig. Sen kom jag på att det var godare att vräka massa ost över istället för 1 dl grädde så då blev det inte så mycket mer gräddköp för mig. Så det är lite ångest på det - att inte få bestämma vad för mat som ska ätas. Men det är nog bra att jag får lite träning nu under sommaren eftersom om man t ex blir bjuden på middag kan man ju inte välja vad som ska serveras lixom!

Trötter

Halloj på er! Hur mår ni? Jag mår hyfsat, halsen börjar äntligen må lite bättre, dock har jag varit supertrött de senaste dagarna. Har sovit drygt tio timmar men ändå känns det som om jag skulle somna om jag råka lägga mig i soffan typ. Illa!

Igår var jag och min syrra inne i stan och cyklade runt på såna där SvD cyklar som står i ställ, redo att lånas för dem som har kort lite runt om i city! Först åkte vi från centralen ut till Djurgården och åkte runt där, sen åkte vi mot Kaknästornet och sedan mot Karlaplan för vi tänkte åka och hälsa på vår andra syster som bor en bit bort från Karlaplan i en studentkorridor. Men vi åkte lite fel men efter ett långt tag när vi hade gett upp att hitta till vår syster såg vi en skylt mot Tekniska Högskolan och eftersom min andra syster hittade därifrån begav vi oss mot KTH. Sen mot vår syster. Pratade lite med henne genom ett öppet fönster innan vi cyklade ut mot Lidingö. Väl på Lidingö fikade vi gott, jag åt daimtårta, ni vet såndär förärdigköpt. Sen cyklade vi till Odenplan, parkaderade cyklarna och tog tunnelbanan hem!

Var så sjukt trött när jag kom hem så efter middagen kollade jag på teve i kanske 1½ timme, sen åt jag lite kvällsfika för jag var så hungrig och sen gick jag och la mig. Släckte vid kvart över nio och somna innan tio iaf! Vaknde klockan åtta av alarmet idag för jag skulle ringa vårdcentralen. Undra hur länge jag hade sovit annars... Är lixom sjukt trött nu igen trots 10 h sömn...


Från en annan stad

Hej hej! Är hemma i Stockholm nu! Så kommer blogga härifrån i sommar. Dock kommer det nog inte bli så många inlägg om jag känner mig själv rätt... Men har en sak att berätta nu i alla fall, vägde mig imorse. 62,8 kg med pyjamas på. Kändes helt okej med tanke på att jag inte har kunnat träna på 3 veckor... Vill verkligen att halsen ska bli bra nu men det verkar den inte ha några planer på, en penicillinkurs på 10 dagar hjälpte tydligen inte... SUCK! Bara att ringa vårdcentralen imorn då.

Kommer i alla fall i och kan använda ett par av mina gamla jeans (köpte ett par nya för kanske 2 månader sen eftersom jag då inte hade använt jeans på 2 månader för jag inte kom i några av mina gamla) och ett annat par kommer jag i men de sitter för tajt och konstigt för att kunna användas än så länge. Det tredje paret kommer jag inte i men de går att dra upp högre nu än för någon månad sen så det är ju iaf positivt:)

Nu ska jag försöka hitta på något kul att göra tills min syster kommer hem, hon kommer säkert försöka tvinga mig att hjälpa henne med kemin men jag hatar det hon håller på med nu inom kemin så jag är inte alls så taggad, haha^^

Morgontjöt

Hej hej! Kom precis hem efter nattens äventyr! De började dock redan klockan tjugo över tre i eftermiddags när jag mötte upp två kompisar och  vi tillsammans gav oss iväg mot vår första förfest. Det blev sedan en andra. Sen ett stopp på Mc Donalds (jag åt bara morötter) och sen en tredje förfest! Sen bar det av mot den riktiga festen. På den tredje förfesten var jag riktigt otaggad och funderade faktiskt ärligt talat på att gå hem och sova och packa istället för det hann jag inte göra innan jag behövde åka iväg för jag haded inte planerat att jag skulle börja supa så tidigt! Jag hade ingen sprit och  den sprit jag tidigare druckit hade i princip gått ur kroppen. Sen kom det mer sprit till mig och efter lite övertalning gick jag med på att dricka en grogg, och på den vägen är det, hehe^^

Nä men blev inte alls så kalasfull, med tanke på hur lite jag hade ätit under dagen (lite frukost klockan sju och sen en liten påse morötter klockan åtta) borde jag råkat dricka för mycket "av ren vana" men det kanske var tur. Träffade en kille (skräll!) som jag sedan bjöd in mig hos. Ligget gick inte alls, är besviken. Först låg jag och skakade i sängen i typ en timme, måste blivit rejält nedkyld på utomhusdansgolvet fast jag inte märkte det så länge jag var full, och eftersom jag låg och skaka spännde jag mig = det blir svårt att ligga av naturliga orsaker (man blir inte blöt för att säga det rent ut). När jag äntligen hade blivit varm och lite mer sugen så dör killens kompis, möjlig dödsorsak var kanske alkohol. Så det bidde inget. Vart lite irriterad men var ju mitt fel med så.

Men gud måste bara säga det här om killen, han var bra i sängen, på att smekas och sånt, vissa killar verkar strunta helt i det. Men hans kyssar. Han var seriörst den sämsta kille jag mött på att kyssas! Jättehårdhänt, sög in jättemycket på något sätt så mina läppar åkte in i hans mun och rispades mot hans tänder (mycket obehagligt!) och när han kysstes med tungan ska vi inte tala om. Men okej! Han körde bara in den, rätt in! Smack. Trodde jag skulle kräkas första gången han gjorde så, visste inte heller riktigt vad det var meningen att jag skulle göra med min tunga. Gick ju knappt att sticka in den i hans mun för hans slemmiga tunga tog upp hela platsen i "hålet". Nä fy! Men annars var han ganska gullig och så, tror jag:)

Åh hehe, hoppar till ett annat ämne nu hipps vipps bara. Det var en kille som kom fram till mig vid gardereoben när jag skulle hämta ut min väska och säger hej och jag svarar hej tillbaka. Så frågar han "Kommer du inte ihåg mig?" Jag: "Joooovisst... ?" ?????? Han: "Nä det gör du inte" det gjorde jag verkligen inte, men kugghjulen i hjärnan snurrade på helfart men jag kom verkligen inte på när, hur och vart jag har träffat honom. Men förmodligen ganska nyligen. Killen jag låg med förra lördagen (fy fan vilken slampa det låter som jag är, är inte det egentligen, lovar, eller?) kan också ha sett mig, eller så var det bara nån random som sa hej och fråga hur jag mådde på ett lite mer "jag känner dig vis" eller vad man ska säga. Men det har jag ingen aning om. Men det är jobbigt att jag aldrig känner igen nån, men jag har nog alltid haft lite svårt och känna igen folk och när jag är full blir det ju såklart ännu värre... Men nu bara blabbar jag känner jag (som vanligt!), ska gå och lägga mig nu, kanske äta ett nyttigt litet mål också, var ju exakt en dygn jag åt mer än minimorötter! O idag åker jag hem! Fast det är nog säkrast om jag inte kör bilen hem imorn... Det är nog bäst mamma gör det, i alla fall om alla vill ha störst chans att komma hem helskinande!

Failed

Fortsätter med treden "äta två gånger per dag", ingen bra grej egentligen men orkar inte tvinga mig till något. Gör det som känns bra för tillfället lixom.

O har fått tag på en biljett till kravallen imorn, en kompis skulle inte gå så jag får köpa den av henne! Borde egentligen inte festa på grund av min hals, men ska försöka ta det lugnt! Det brukar ju inte gå så bra men ändå...

Imorn äre tenta, kommer få 0 poäng. Kanske 1. Hoppas! Bara jag spräcker nollan är jag nöjd ;) Hehe. Högra krav man har på sig själv alltså...