Överätning

Yes!!! Jag klara min tenta i tisdags. Så skönt!!
 
Vad som är mindre skönt är att jag har ätit onyttigt både i måndag och tisdags, för att sen spy upp det. I måndags kommer jag inte ihåg vad jag åt men igår någon timme efter middagen åt jag en rättså stor bit cheesecake jag hade i frysen, en näve nötter, en msk jordnötssmör och ca 50 g 85 % choklad. Sen spydde jag. Åt ju egentligen inte så mycket, det var ingen hets för jag hade hyfsad kontroll hela tiden, men fick ångest och spydde upp det mesta tror jag.
 
Nu kom jag förresten på vad jag åt i måndags ._. Köpte två paket glass i slutet av förra veckan, 2 x 0,5 l. Så igår, också drygt 1 h efter middagen, åt jag först 0,5 l glass, spydde upp det mesta tror jag för sen började middagen komma upp. Sen direkt efter äter jag det andra paket glass, spyr upp tills sur middag börjar komma upp igen. Så åt 1 liter glass. Kände mig rättså dålig efter det. Vill absolut inte börja äta och spy, det är ingen bra grej det dära som ni säkert vet... Men det är svårt att sluta när man väl har kommit in i det, inte för att jag "har kommit in i det" än kanske, har ju "bara" gjort det två dagar i rad ännu men får fan passa mig. Det sista jag vill är att börja hetsäta igen för det suger.
 
Men blir så irriterad, när jag är med folk (typ familjen iaf) kan jag äta gottis i lagom mängder och nästan utan ångest, när jag är själv och äter något onyttigt vill jag alltid ha mer, sen äter jag mer och får ångest och då spyr jag. Varför kan jag bara inte äta i normala mängder och inte spy när jag är ensam???!!!

Diffus ångest

Tja!

Hade kul hemma i helgen, men jag hade även ångest. Kan inte riktigt sätta fingret på vad som gjorde att det där lilla ångest-djuret gick runt och "skavde" i kroppen ni vet som ångest kan göra. Det berodde inte på att jag inte klarade tentan i fredags (var jättearg/ledsen/besviken först men sen pratade jag med flera som inte heller hade klarat den så då kändes det lite bättre) och faktiskt inte heller på grund av att jag vägde 60,0 kg när jag vägde mig i lördags morse (vi kan säga strax under 60 med tanke på att jag inte hade gjort tvåan på två dagar, hehe...). Så vad kan det ha varit? Typ att jag har flyttat hemifrån och tappat kontakten med både mamma (lite) och pappa? Att jag alltid längtar hem men sen när jag väl är hemma blir jag besviken på något sätt? T ex när jag kom hem satt pappa nere i källaren framför sin data och kom upp tio min senare och sa inte ens hej utan började prata om en lägenhet jag har sökt (och fått!!! får berätta mer om den sen). Att han inte ens gjorde någon antydan till att krama mig när han hade skjutsat mig till stationen när jag skulle hem, han stod på behörigt avstånd (~4 m) så ingen av oss ens skulle kunna fundera på om vi skulle kramas eller inte, för det gick ju helt enkelt inte.

Så hade en inneboende ångest för något jag inte riktigt kan sätta fingret på vilket gjorde att helgen stundtals blev jobbig. Men imorn ska jag berätta mer om den nya läggan för nu ska jag laga mat, lax med quinoa tror jag att det blir :)


ÅÅÅÅngest

Har ångest. Ångest över tentan imorgon. Tänk om jag inte klarar den? Det är programmeringstenta så jag kommer få veta innan jag går därifrån om jag har klarat den eller inte. Blir ju inte så kul om jag inte klarar den, snacka om att få helgen delvis förstörd :/
 
Kollade lösningsförslag till tentan jag skrev i tisdags, verkar få fler poäng än vad jag trodde innan. Men det ger bara ännu mer ångest, för nu är jag helt säker på att jag kommer vara 2-3 poäng ifrån. Shiet vad arg/ledsen/besviken jag blir då. Fi fan alltså.
 
Känner mig helt sönderstressad. Måste gå och handla lite saker tills imorn, men är rädd att jag kommer köpa en massa smaskens för jag är hungrig och godissugen. Måste packa inför helgen, okej jag ska inte packa ner så mycket men ändå, det är ett stort stressmoment just nu!! Måste duscha. Måste plugga. Vill hinna kolla på Hela Sverige bakar och kankse lyckas lugna ner mig lite under tiden? Så vad gör jag här när jag har en massa saker och göra? HEJ DÅ FÖR IKVÄLL!
 
 

Pappa

Hej... Tentan i tisdags, ja jag skulle ju inte säga att jag satte den. Men blev så irriterad på en 8 poängs uppgift, satt med den länge och funderade och funderade. Så skriver jag ner ett svar som jag själv känner inte är rätt men jag var tvungen att gå vidare för annars skulle jag inte hunnit, men sen när jag kommer ut (lämnar in tentan 2 min innan tiden tar slut) så berättar en i min klass hur han hade tänkt på den uppgiften och ett litet ljus gick upp för mig, klart som fan att svaret va det han i klassen sa!! Så då får jag 0 poäng på den uppgiften. Så är jag mindre än 8 poäng ifrån kommer jag bli arg, arg, arg!
 
Men men. Sista tentan imorn, sen ska jag åka hem över helgen!! Åh vad jag längtar.
 
O igår hände något. Min pappa ringde mig. Han har inte ringt mig en enda gång sedan jag flyttade tillbaka hit efter sommaren, alltså inte på över 2 månader. Förra året brukade han ringa 2 gånger i månaden iaf, men inte nu. Tror det var för att i slutet av augusti pratade jag med mamma i telefon en lördagkväll och pappa ville fråga ut mig om någonting men när han fick telefonen av mamma sa jag att jag inte ville prata med honom (för han hade druckit och då vägrar jag att prata med honom mer än nödvändigt)  och att han skulle räcka över luren till mamma igen. Då kanske han tolkade det som att jag inte ville prata med honom nångonsin? För jag mena bara att jag inte ville prata med honom just då. Så jag har haft ångest över detta och även saknat min pappa hur mycket som helst. Den senaste veckan har jag väl gråtit 2-3 gånger för att jag saknar honom? För 2 veckor sen drömde jag om honom och vaknade gråtande? Nu tänker ni väl att jag skulle ringt honom men jag var samtidigt arg på honom för att han inte hade ringt mig. Ville väl också lite se "hur-länge-dröjer-det-innan-han-ringer"? 
 
Juste förresten, han ringde mig för drygt 1 månad sen. Men det var bara en felrigning så det räknas inte. Jag satt i skolan och såg att han hade ringt 5 min innan men kunde inte ringa upp på en gång för jag hade typ 5 % laddning på mobilen. Så fick lite halvpanki för han har genomgått massa undersökningar på grund av dåliga blodvärden b la, typ kollat efter cancer bland annat, så fick panik och var helt säker på att han ringde för att han skulle säga att han var döende. Varför skulle han annars ringa mig lixom om han inte villle något speciellt? Så jag slängde mig på cyklen och skyndade hem, koppla in telefonen i laddaren och ringde. Så var det en felrigning. Samtalet varade nog knappt 1 minut för de satt tydligen och åt, så det samtalet räknades inte.
 
Mitt förhållande till pappa är kankse inte det bästa, jag ger han skulden för min låga självkänsla (han kallade mig fetto och sådant, mest lite på skoj kanske men jag tog åt mig av det sjukt mycket) som ledde till att jag började svälta i några dagar och sen hetsa, ett beteende jag har haft mer eller mindre de senaste 7 (fan vad tiden går fort, 7 år!!!!). Sen att han var/är alkoholist gör inte vår relation bättre precis. Numer dricker han "bara" fredagar och lördagar, men då ganska mycket så att han blir obehaglig att prata med, elak och så vidare. Men ändå. Jag älskar min pappa.

Tagga tagga rå!

Idag gäller det: Tenta 14:00-18:00. Tagga! Nä men jag har insett hur det förmodligen kommer gå, och jag har i förebyggande syfte bokat in mig på ett Bodycombat-pass ikväll så jag kan få ut mina agressioner eller andra jobbiga känslor jag förmodligen kommer ha. Men känner mig rätt mör i kroppen för jag var på Bodypump igår så jag får se om jag ens kan gå, Bodycombat är ju riktigt jobbigt faktiskt!
 
Men Bodypumpen igår gick riktigt bra faktiskt! Kände att de flesta muskler var med, särskilt benen, har nog aldrig känts så bra förut med dem. Kanske var det för jag har ätit så mycket de senaste dagarna så de hade en massa glykogen i sig? Musklerna alltså. Men men, det blev ett bra pass helt enkelt!
 
Nu har jag precis ätit frukost, havregrynsgröt! Mmmums :) Har ätit de till frukost i princip varje dag den senaste veckan så lär väl tröttna snart :P ^^

Misslyckade människa?

Klarade hela dagen igår utan en massa onyttigheter. Det blev mer mat än vanligt men inget godis iaf. På kvällen när jag skulle sova var jag sjukt sötsugen. Ville så gärna smita ut till frysen och tina en bit cheesecake jag har där (allt mitt godis jag har haft inne på mitt rum åt jag upp i lördags) men jag visste att om jag tog en bit skulle det bli två osv. Sen skulle jag få panik och försöka få upp delar av det jag just ätit. Så det slutade med att jag inte åt nån cheesecake! Så skönt. Dock hade jag en inre monolg ganska länge men huvudsaken är ju att jag stod fast vid att det inte var någon bra idé att äta massa gotte. Särskilt inte kl tio på kvällen när jag är jättetrött och egentligen bara borde sova!
 
Har tentaångest, egentligen har jag en tenta, eller kontrollskrivning faktiskt (om man klarar den får man bonuspoäng som gör att man lättare kan klara den riktiga tentan som går i jul) just nu. Men jag gick inte. Har inte pluggat alls till den, har bara fokuserat på den jag har imorn. Har gjort två övningstentor på nätet, fick 20/60 poäng ungefär vilket inte ens skulle räcka till en 3:a på långa vägar! Men det är första gången den här kursen går och övningstentorna är "samma" kurs men på 12 hp istället för på 6 hp. Så vår tenta borde vara lättare än den som jag har gjort som motsvarar 12 hp, men känner på mig att vår föreläsare som gör tentan kommer göra den riktigt jävlig. Härligt...
 
Ångest, ångest, ångest. Försöker intala mig själv att det inte gör så mycket om jag inte klarar den med mera, ibland går det bra och jag känner att paniken släpper lite, men sen slår den till igen. JAG VILL KLARA DEN! Skulle känna mig så misslyckad om jag inte klarar den. O vill inte plugga i jul när jag är hemma, då vill jag göra roliga saker. O nästa tenta som jag har på fredag är jag också riktigt orolig över att jag inte kommer klara, great om jag inte klarar en enda tenta denna period. Så jävla misslyckad människa jag är då.

Enstöring

Åh orkar inte plugga. Trots att jag är proppad med koffein (kaffe, te, fatburner, koffeintabletter) så har jag ingen energi till att plugga. Eller ja, ingen energi till någonting egentligen? Är bara så trött och less. Beror nog delvis på att jag har varit ensam och inte träffat någon kompis man kan samtala lite mer sedan i onsdags? Inte konstigt att man blir deppig då. Människa är ju ändå ett flockdjur?
 
Kanske borde man ta sig till skolan imorn och plugga där så man får se lite människor kanske? Vore en bra idé typ...

Skärpning?

Halvcrazy dag och natt igår med. Jag längtar tills tenta-p är över så man får sova och slippa tentaångest... Nu måste jag verkligen koncentrera mig på hur det känns att äta nyttig OCH god mat så jag kan välja det istället för att välja att äta godis, må dåligt och halvspy. För är så rädd att bli fast i det. Har ätit godis och spytt två gånger nu de senaste två dagarna. Känns inte bra. Egentligen har jag inte ätit så mycket godis, men får ändå ångest. Är rädd att jag inte ska komma i mina kläder igen som det blev förra hösten. Vill fortsätta kunna känna mig fin. Så nu: fokus på god och nyttig mat. Ät godis, visst det är okej i rimliga mängder och så länge jag har kontroll, men spy inte efteråt. Och ligg inte i sängen, trött, och ät godis och kolla på teve i mobilen, då hamnar man bara i en ond cirkel!
 
Somnar sent --> trött, blir sötsugen --> klarar mig under dagen men äter godis sent på kvällen --> håller mig vaken längre än vad jag borde --> ännu tröttare nästa dag --> sugen på godis osv.
 
Skärpning nu va!

Crazy night

Hej, idag är jag trött. Hade en galen natt igår. Inte galen för jag var ute och festa eller så (tyvärr). Pluggade till kanske åtta halv nio, sen gick jag ut i köket och fixade med mitt kvällsfika. Var jättemycket på gång därute för en i korridoren hade bjudit över en massa högljudda kompisar som skulle prata högt med varandra med mera ._. Men gjorde iordning en liten skål yoghurt med lite banan, kanel och linfrön, en knäckemacka och ett stekt ägg jag hade i kylen och en stor kopp te.
 
Sen gick jag in på mitt rum och åt mitt mumsiga kvällsfika medan jag kollade på "Did you hear about the Morgans" tror jag den heter. När kvällsmålet var slut var jag fortfarande lite småsugen så åt en konstig frukt jag köpte i veckan, vet inte alls vad den heter! Jättekonstigt var den. Inte särskilt god helller :P Sen tänkte jag att det ändå var fredag och då är det okej att äta lite gott, så gick till mitt godisskåp i hallen och bröt av två rutor Lindt´s 85 % choklad som jag försökte äta långsamt och njuta av. Men efter dessa två rutor kände jag mig fortfarande inte nöjd. Så gick och bröt av två till. Sen två till. Sen var det fyra rutor kvar i förpackningen så tog med mig alla fyra till teven och åt. Sådär, 100 g 85 % choklad uppätet på kanske max 15 min? Sen satte jag min stora tekopp under munnen, luta mig framåt och spände magen. Och  chokladen började komma upp. Nästan helt oförändrad jämfört med hur den var när jag svalade ner den. Smakar särskilt äckligt gör den inte heller. Spydde tills det började smaka äckligt och bitar av kvällsmålet jag ätit innan började komma upp.
 
Så gjorde jag mig iordning och gick och la mig. Var för trött för att orka läsa så la mig för att sova direkt. Men det gick inget bra, var trött men inte "sovtrött". Så efter ett tag gick jag upp och åt en banan och en satsumas. Sen så plockade jag fram allt jag hade i godisskåpet, vilket var ½ påse turkisk peppar (såna där karameller), 30 g 70 % apelsinchoklad, 100 g marabou chokladkaka och en påse sockerfria "Kungen av Danmark". Koppla in hörlurarna till mobilen och började kolla på torsdagens avsnittt av "Halv åtta hos mig", följt av "Kalla Fakta" och "Bonde söker fru". Åt kanske 2/3 av den där ½ påsen turkisk peppar under tiden, så 2/6  av en hel påse, tror att den är på 150 g hela påsen. Sen åt jag upp all 70 % choklad, var ju inte så mycket, spydde lite igen. Att mörk choklad ska vara så lätt att få upp? Bara spänna magen lixom.
Sen kolla jag lite mer på mobilen och sen blev jag sovtrött (förut var jag bara "trött") så då försökte sova och lyckades med det! Då var klockan 03:00... Så gissa om jag var trött imorse när klockan ringde kl. 8? Ställde om klockan till 9 och då lyckades jag ta mig upp även om jag var riktigt trött då med...
 
Men blev irriterad på mig själv igår, vad är det för mening med att äta om jag sedan kräks upp delar av det igen? Vill kunna ta några rutor choklad och nöja mig där, inte känna att jag måste äta upp hela förpackningen innan jag kan "känna mig lugn". Och sen spy. Suuucck!!
 
Men där på natten när jag åt tror jag inte att det var godis jag ville ha egenlign. Var sugen på nyttig varm havregrynsgröt med bär och frukt, men eftersom det var en massa folk i i korridoren ville jag inte gå ut kl 1 på natten och ställa mig och göra gröt? Haha. Så det fick bli godis istället :/ Tror jag var lite deppig igår på kvällen också, hade inte gått utomhus på hela dagen och inte pratat med någon. Kände mig nog ensam, stressad över tentorna, trött med mera. Då blir det lätt att man äter för att man vill trösta sig lite, man tror att man ska må bättre när man fått i sig lite godis, men äter jag lite godis när jag är ensam slutar det sällan bra. Tyvärr.

Het lunch!

 Åt kycklingwok idag till lunch, var så jäkla starkt så jag tror jag brände hela måltiden medan jag åt den^^ Så därför åt jag en liten "efterrätt" för att få i mig lite mer näring efter eftersom jag var så säker på att all energi från lunchen redan var förbrukad :P
 
 
En liten skål med keso, en satsumas i klytor, kanel och några mandlar. Kaffe också som ni ser! ^^
 
 

Dagens frukost!

 
 
Nästan en portion havregrynsgröt med 1 ägg , en nya vaniljproteinpulver, kanel och kardemumma i. Åts tillsammans med en hackad kiwi, några frusna körsbär och mjölk. Till det en sked jordnötssmör och pumpakärnor, och kaffe med mjölk!

Pluggilugglugg

Hej hej! :) Pluggade hela dagen igår, sen vid halv sju bytte jag om och stack och träna. För tredje gången denna vecka! Har kommit på att anledningen till att jag har tränat denna vecka är kanske att det är ett skäl att få lite paus från plugget utan att behöva få dåligt samvete. Skulle jag sitta och kolla på teve skulle jag få dåligt samvete för att jag inte satt och plugga. Men när jag är och tränar känns det mer som att jag gör någonting, att jag gör någonting som också är ganska viktigt!
 
Men idag blir det ingen träning tror jag inte. Brukar inte gå någon gruppträning vad jag vet fredagkväll och eftersom jag planerar att sitta och plugga tills ikväll blir det nog inget med det. Men har ridning imorn! Men brukar ju vara väldigt trött när jag kommer hem från den men jag hoppas att jag orkar plugga lite iaf, annars får det väl bli en lite halvt pluggfri dag. Kommer ju sitta på morgonen iaf...
 
Men men! Se ya later.
 
 

Träning!

Åh, hade en underbar helg :) Mycket trevligt med lite sällskap, brukar ju annars vara ensam och inte träffa en enda människa jag kan prata med under helgen.
 
Nu är det officiellt tentavecka eftersom jag hade min sista föreläsning idag. Så nu blire ordentligt med plugg i 1½ vecka. Sen nästa fredag ska jag hem, åh vad jag längtar.När jag är hemma ska jag även passa på att väga mig. Senast jag var hemma vägde jag mig med, men det var ju drygt 1 månad sen nu. Då vägde jag 59,9 kg. Jag hoppas på max 58,0 kg nu. Ska bli intressant och se vad vågen visar!
 
O den här veckan har jag äntligen tränat!! Var ju typ 1 månad sen sist, har haft så mycket i skolan samt att jag har haft ont i halsen nästan dagligen de senaste två veckorna :/ Halsen har varit bättre nu de senaste 3 dagarna iaf, skönt. Men i måndags körde jag Bodypump, gick förvånasvärt bra med tanke på att jag körde det senast i maj! O sen igår Bodyjam, första gången jag var på den nya releasen. Den var rättså kul faktiskt, har anmält mig till morgondagens Bodyjam med men får se om jag går!
 
Hoppas ni mår bra, vi höres nångång, lär inte bli så mycket uppdatering för förhoppningsvis kommer jag mest sitta och plugga och inte göra så mycket annat, förhoppningsvis...

Besök

Idag kommer min Syster och ska hälsa på mig under helgen. Underbara, älskade, bästa Lillasyster. Ska cykla ner till resecentrum om 20 min och hämta henne, åh vad jag längtar :) Ska bli så kul att ha henne här. Var ju över 1 månad sen jag träffade henne, senaste gången jag var hem-hemma när det nu var. För länge sen helt enkelt!
 
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Typ promenera, äta på salladsbar, åka till stallet imorn (jag har ju ridining), kolla film och äta gott. Kommer bli great! Det jobbiga är att jag inte kommer plugga alls i helgen, och mina kompisar ska sitta i skolan hela helgen och plugga. Hej ångest! Jaja. Jag får försöka plugga som en galning nästa vecka så kanske jag kan klara en tenta iaf, av tre...
 
Så kommer inte blogga i helgen, har ju inte bloggat så mycket denna vecka alls kom jag på nu. Sorry! Men nu har jag iaf förvarnat er :P

Pluggilugg

Idag pluggar jag hemma i några timmar, sen ska jag till skolan vid ett och progga. Längtar så tills programmeringen är över!! Åhh jag orkar inte med den. Suger ur all livskraft ur en just nu känner jag.
 
Så antar att det bara är att sätta igång. Nä förresten, först ska jag ta mig en tur till tvättstugan. Hoppas det finns lediga maskiner...

What to do?

Åh orkar inte. De ska renovera mitt badrum tydligen någon gång mellan i slutet av november till våren 2013. Orkar inte bo här medan de renoverar men orkar inte flytta tillfälligt heller för jag vill flytta "på riktigt" så snart som möjligt (söker en massa lägenheter). Så what to do people, what to do?
 
Detta gjorde inte min dag...

Nya byxor

Hellu!
 
Igår va jag ju och handla på en affär jag inte har handlat i förut, och jag var sååå nära på att köpa med mig både kakor och godis. Massa argument susade genom mitt huvud, både argument för att jag skulle få köpa godiset och några emot att jag skulle få köpa godiset. Men det slutade med att jag inte köpte något av det, eller ja, köpte en 100 grammares 85 % chokladig chokladkaka men det räknas inte riktigt som vanligt godis. Tycker inte jag iaf :P
 
Idag har jag varit jäkligt trött. Gick och la mig sent igår, nån gång vid halv tolv tror jag klockan var. Blev lite försenad för jag ägnade en stund innan jag gick och la mig till att spy upp delar av chokladkakan jag tryckte i mig vid elva, 80 g 85 % chokladkaka åt jag, bara sådär. Mådde illa så det kom upp rättså lätt. Bara spänna magen typ så kom det. Usch usch. Men testa själva och ät så mycket choklad jag åt, på tio min så får ni se hur man mår :/
 
Men men, jag var som sagt riktigt trött idag men blev lite piggare kanske för jag hade på mig nya byxor. Byxor jag köpte utan att jag kom i dem för kanske 2-3 veckor sedan? Jag kommer i dem nu! Wieho!! Tycker de sitter snyggt med. Så fick iaf känna mig fin idag igen ^^ Äääälskar att känna mig fin. Fast vem gör inte det egentligen? Men det känns bara så jäkla kul att jag får känna mig fin igen och vilja ha tajta kläder! Det var länge sen jag kände så sist lixom!

Mentalt instabil

Usch. Idag är en såndär lite jobbig dag, en sån dag som jag känner mig svag på något sätt. Svag mentalt alltså. Som den dagen för några veckor sen om ni kommer ihåg, jag behövde verkligen handla men kunde inte för jag var så rädd att jag skulle köpa en massa godis för jag hade en såndär mentalt svag dag? Riktigt så illa som det var den gången är det lyckligtvis inte idag, men nästan.
 
Satt på en föreläsning efter lunch. En riktigt tråkig sådan och som inte ger någonting. Så redan en kvart in på föreläsningen bestämde jag mig för att gå i pausen. Hade även ett sånt enormt sötsug att jag inte kunde koncentrera mig alls trots att jag ätit en riktig lunch vid tolv. När pausen kom cyklade jag hem i raketfart. Gjorde iordning ett nyttigt mellis (som tur va) trots att jag mest bara ville slänga i mig gottigheter. Åt mitt mellis men hade fortfarande världens sötsug. Åt en ask läkerol. Suget kändes lite mer under kontroll. Försökte sova lite, var så jäkla trött men en kompis ringde och "störde" mig och frågade om en labbrapportsgrej, gjorde inget för det var trevligt att få prata lite. Sedan efter det telefonsamtalet kände jag mig lite bättre. Nu känner jag mig så pass stabil att jag kan cykla iväg och köpa lax och även lite annat på extrapris, ska även till Systemet för tredje gången i mitt liv och sen se om jag kan hitta någon passande outfit tills på lördag. Ska på sittning och sedan kravall (=fest på universitet). Woho! Egentligen har jag inte alls tid att vara bakis i helgen, borde plugga hela helgen men istället kommer jag inte kunna plugga alls mycket eftersom jag har ridning på lördagar också så går både lördag och söndag bort, surt :/

Chocolate

Mums, har lyxat till det denna onsdag (lilllördag!) med några rutor 85 % choklad från Lindt, lyx! Har inte käkat mer än läkerol i godisväg de senaste 2½ veckorna, sjukt nöjd med det så idag festar jag loss. Känner mig förtjänt av det. Har gått i skolan 8-17 och pluggat lite hemma också. Någon belöning måste man väl få för allt slit? Jo det tycker jag i alla fall.

Tankar

Sen kom jag väl hem strax innan halv fem. Det var väldigt fint väder så jag tog en liten promenix och gick förbi affären på hemvägen och shoppade lite så jag kunde laga middag, som blev tonfiskgryta med ris! Göttigt blev det.
 
Bunkrade även upp med olika rotfrukter, det var så gott med egenrostade rotfrukter förra gången jag gjorde det så vill passa på nu medan det är säsong! Om jag orkar och hinner ska jag cykla till Willys och köpa laxfile som är på extrapris, älskar lax! Skulle passa så bra med lax i ugn tillsammans med rotfrukterna, mmmmm....!!! Men har så jäkla mycket och göra egentligen så får se hur det blir, om jag hinner. Måste även till systemet innan lördag, suuuck. Fast det finns ett WIllys och Systembolag på samma plats kom jag på precis! Sweet. Två flugor i samma smäll. Men de ligger en bit bort. Igen, tidsbrist...
 
Men men. Vill nu bjuda er på en mörk och slarvigt tagen bild på min middag jag laga!
 
 
Dagens middag blev alltså tonfiskgryta (tonfisk, lök, vitlök, rivna morötter, broccoli, kokosmjölk, krossade tomater, curry, grön curry pasta typ), ris, en klick keso, några cashewnötter samt ett par blad isbergssallad! Gott och starkt.
 

Update

Jobbig dag, massa programmering. Nu: Duscha, äta, kolla tv. Sova!